Τρίτη 15 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαδικτυακές συσκέψεις - εκδηλώσεις από ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη, η ΤΟ Ανατολικών Συνοικιών Αττικής του ΚΚΕ καλεί, στις 7.30 μ.μ., σε διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «Οι προωθούμενες αλλαγές της κυβέρνησης για τον Υμηττό και η θέση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Αφροδίτη Αυγερινού, περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος της Επιτροπής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση (link: www.us02web.zoom.us/j/84082126342).

Αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ. η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «Ο Μαρξ για τον εργάσιμο χρόνο. Μια μάχη επίκαιρη όσο ποτέ». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ. Πληροφορίες συμμετοχής στην ΤΟ Τηλεπικοινωνιών και στο mail: thlnies1917@gmail.com.

Το Σάββατο 19 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., οι ΤΟ Μεσογείων - Λαυρεωτικής Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ παρουσιάζουν την έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Με το ΚΚΕ μπροστά για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά, και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει η Ιλιάνα Ναζεντιάδου, μέλος της Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ Κατά των Ναρκωτικών (link:us04web.zoom.us/j/72772263480?pwd=QWV6L0hCWWpaSUF0SE1TQkJ0WUczUT09)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ