Σάββατο 30 Γενάρη 2021 - Κυριακή 31 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφορές στη μνήμη του συντρόφου Μάκη Μαΐλη

Στις 22 του Γενάρη, με βαθύ πόνο είπαμε το στερνό «αντίο» στον πολυαγαπημένο μας σύντροφο, πατέρα και παππού, ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ, που μέχρι το τέλος της ζωής του έκανε το καθήκον του απέναντι στο αλύγιστο και ανυποχώρητο Κόμμα μας, το ΚΚΕ. Προσφέρουμε στο Κόμμα που τον φρόντισε και τον τίμησε 500 ευρώ στη μνήμη του.

Η οικογένειά του

Επίσης, ο αδερφός του Μανώλης Μαΐλης και η οικογένειά του προσφέρουν 50 ευρώ στη μνήμη του.

Τέλος, ο αδερφός του Δημήτρης Μαΐλης προσφέρει 100 ευρώ στη μνήμη του.

***

Μέλη και συνεργάτες του Τμήματος Ιστορίας και της Βιβλιοθήκης της ΚΕ, που είχαμε την τιμή και τη χαρά να συνεργαστούμε με τον σ. ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ, προσφέρουμε στη μνήμη του το ποσό των 500 ευρώ μαζί με την «υπόσχεση» ότι θα βαδίσουμε στο δρόμο του, θα αξιοποιήσουμε όσα μας έμαθε για να γίνει καλύτερη η ζωή, για να σπάσει τα δεσμά της εκμετάλλευσης η εργατική τάξη.

***

Οι Κομματικές Οργανώσεις Ελευσίνας αποχαιρετήσαμε τον σύντροφό μας ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ με βαθιά θλίψη και συγκίνηση, αλλά και με περίσσια περηφάνια και σεβασμό για την προσφορά και τη δράση του, για όλα αυτά που μας αφήνει ως βαριά κληρονομιά. Ολα αυτά θα αποτελούν οδηγό για εμάς στον δύσκολο και συνάμα απαιτητικό αγώνα που δίνουμε. Για όλους εμάς, ανήκει σε εκείνη τη γενιά των κομμουνιστών που πάντα θα μας εμπνέουν με τη ζωή τους, τη δράση τους και γενικότερα το παράδειγμά τους. Προσφέρουμε στη μνήμη του συντρόφου μας Μάκη Μαΐλη 745 ευρώ, μέσω των Κομματικών Οργανώσεων Ελευσίνας.

***

Σύντροφοι από τη Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ Μελβούρνης προσφέρουν το ποσό των 3.900 δολαρίων Αυστραλίας για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, στη μνήμη του συντρόφου ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ.

***

Εις μνήμην του προ ημερών αποθανόντος αγαπημένου φίλου και συντρόφου μας ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ, εξέχοντος μέλους του τιμημένου ΚΚΕ, πλείστας όσας υψηλάς υπηρεσίας προς το Κόμμα προσενεγκόντος, επί μίαν πεντηκονταετίαν συνεχώς και αδιαλείπτως, αταλαντεύτως και ανυποχωρήτως υπέρ των θεμελιωδών αρχών του Κόμματος, μαχόμενου και δεδικαιολογημένως πλέον κατέχοντος περίοπτον θέσιν εις την χορείαν των αγωνιστών του ΚΚΕ, προσφέρω διά της ΚΟΒ Ελευσίνος το ποσό των 200 ευρώ.

Αγαπημένε μας Μάκη, διά της υποδειγματικής κομματικής σου ζωής, διά της ανεκτιμήτου προσφοράς σου προς το Κόμμα, εγένεσο φαεινόν παράδειγμα προς μίμησιν. Πολλοί συνειδητοί κομμουνισταί ζηλεύουν την τόσον αξιέπαινον, συνεπήν κομματικήν σου σταδιοδρομίαν, η οποία ομολογουμένως ου τοις πολλοίς προσιτή. Πάντως, δεν θα εκπλαγώμεν αν σύντροφοι εμπνεόμενοι και εμψυχούμενοι από το παράδειγμά σου στεντορεία τη φωνή ανακράξωσι κάτι παρόμοιον με το εις τον αρχαίον Θεμιστοκλή αποδιδόμενον: «Ουκ εά με καθεύδειν το του Μάκη Μαΐλη τρόπαιον».

Δημήτριος Θεοδώρου, Ελευσίνα

***

Σύντροφε ΜΑΚΗ, «θα σε θυμόμαστε για πάντα ως επαναστατική ηρεμία και επαναστατική καταιγίδα μαζί». Στη θύμησή σου προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ.

σ. Α. Ρ.

***

Στη μνήμη του σ. ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ ο Τάσος Σεβαστιάδης από τα Γρεβενά προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του σ. ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ προσφέρω μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» 20 ευρώ.

Γιάννης Ζαχαρόπουλος

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ προσφέρω στο Κόμμα ένα κόκκινο μεροκάματο 50 ευρώ μέσω της Τομεακής Επιτροπής Λήμνου του ΚΚΕ.

Παναγιώτης Καραφιλίππου

***

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ, για τη συνεπή και πολύμορφη προσφορά του, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 150 ευρώ μέσω της ΤΕ Εβρου.

Σούλα - Τάσος Βλισίδης και Δαμιανός Κουκοράβας

***

Στη μνήμη του σ. ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ, καθοδηγητή μας στα Λιόσια το '70, προσφέρουμε 100 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας.

Μαύρου Στέλλα - Περράκης Μανώλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ