Σάββατο 30 Γενάρη 2021 - Κυριακή 31 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ
Μέρα δράσης την Τετάρτη για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Με μέρα δράσης για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, την Τετάρτη 3 Φλεβάρη, οι εργαζόμενοι στο δημόσιο σύστημα Υγείας δίνουν συνέχεια στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, της υγείας και της ζωής του λαού. Στο πλαίσιο αυτό, προγραμματίζονται τοπικές μορφές δράσης στα Κέντρα Υγείας για την ανάδειξη των οξυμένων προβλημάτων της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσής της.

Οι νέες κινητοποιήσεις που έχουν αποφασιστεί από την Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών και την Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία ξεκίνησαν την Πέμπτη 28/1, με την οργάνωση μέρας δράσης στα νοσοκομεία και σε διοικήσεις Υγειονομικών Περιφερειών, ενώ θα κλιμακωθούν με 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 Φλεβάρη. Στο πλαίσιο της απεργίας οργανώνονται συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας και πορεία προς τη Βουλή στην Αθήνα, ενώ αντίστοιχες απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες θα γίνουν και σε άλλες πόλεις.

Στο πλευρό των υγειονομικών στέκονται και αυτήν τη φορά Εργατικά Κέντρα, συνδικάτα και μαζικοί φορείς, στον κοινό αγώνα απέναντι στην εγκληματική πολιτική που αφήνει το λαό εκτεθειμένο στην πανδημία και συνολικότερα.

Αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία σε αυτήν την κατεύθυνση, σωματεία και φορείς της Ηλιούπολης καλούν σε συγκέντρωση έξω από το Κέντρο Υγείας της πόλης, την Τετάρτη 3/2, στη 1 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ