Τετάρτη 9 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
8ΩΡΟ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ
«Το πρόβλημά σας είναι το ΚΚΕ και η ανυπότακτη στάση του»

Αμεση απάντηση στα χρυσαυγίτικης κοπής «επιχειρήματα» της κυβέρνησης

Τι συμβαίνει συνήθως όταν εξαντλούνται τα επιχειρήματα της κυβέρνησης για να δικαιολογήσει τη βάρβαρη πολιτική της; Επιστρατεύεται η γνωστή συνταγή, όπως κάνουν όλες οι κυβερνήσεις: Ο αντικομμουνισμός, η τυφλή κατασυκοφάντηση του ΚΚΕ και της δράσης του. Ετσι και χτες, σε «χρυσαυγίτικης κοπής» ωμό αντικομμουνισμό κατέφυγε ο εισηγητής της ΝΔ Κώστας Μαραβέγιας, για να τεκμηριώσει το «φιλεργατικό» περιεχόμενο του νομοσχεδίου. Ανέσυρε τις μουχλιασμένες γελοιότητες, αυτές που ξερνούσαν κάθε φορά που ανέβαιναν στο βήμα της Βουλής οι διάφοροι «Λαγοί», μιλώντας για «χαφιεδισμό και εκδικητικές απολύσεις το 2010 στον "902"» και άλλες τέτοιες ανοησίες.

Βέβαια πήρε την κατάλληλη απάντηση από τον Χρ. Κατσώτη, ο οποίος είπε στον Κ. Μαραβέγια ότι «αυτά ακριβώς έλεγαν και οι χρυσαυγίτες» και πρόσθεσε: «Αλλά σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει. Η Ιστορία του ΚΚΕ είναι γραμμένη με ανείπωτες θυσίες, με αίμα των μελών του για το δίκιο της εργατικής τάξης, για την απελευθέρωσή της από τη δικτατορία του κεφαλαίου.

Το πρόβλημά σας είναι το ΚΚΕ, η ανυπότακτη στάση του. Είστε η γνήσια φωνή των επιχειρηματικών ομίλων, από κοινού στέκεστε απέναντι σε μία δύναμη που δεν μπορεί να τη βάλετε στο χέρι, να τα διπλώσει, να συμβιβαστεί με το βάρβαρο, το σάπιο σύστημα που υπηρετείτε και που το μόνο που δίνει, είναι ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση, πόλεμο, αίμα και προσφυγιά. Το ΚΚΕ δεν αδίκησε κανέναν, παρά τις δυσκολίες και σε βάρος της πολιτικής του δράσης, ικανοποίησε κάθε δικαίωμα εργασιακό και ασφαλιστικό, όσων πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους. Εχουν κριθεί αυτά εξάλλου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ