Πέμπτη 31 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' - Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Πρωταθλήτρια χειμώνα

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν ο χτεσινός εξ αναβολής αγώνας για την 13η αγωνιστική στη Β' Εθνική μεταξύ της Προοδευτικής και του Παναιγιάλειου. Οι «βυσσινί», πήραν άνετα τη νίκη με 3-0 από τους Αιγιώτες και έτσι κατέκτησαν τον άτυπο τίτλο των πρωταθλητών χειμώνα.

Η ομάδα του Κορυδαλλού έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Ανδράλα που πέτυχε δύο γκολ (15', 47') αλλά και τον Χανιώτη (31') που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν την εστία τους, ειδικά όταν από το 44' αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γρηγοριάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σε ό,τι αφορά την 16η αγωνιστική της Γ' Εθνικής που ολοκληρώθηκε χτες, κερδισμένοι ήταν η Καβάλα και το Λεωνίδιο. Οι πρώτοι πέρασαν ένα ήσυχο απόγευμα απέναντι στον Ναυπακτιακό Αστέρα, επικρατώντας με 4-0 χάρη στα τέρματα των Σαλπιγγίδη (27', 41'), Αγγος (71') και Σαλωνίδη (90+). Από την άλλη, ο Φωστήρας δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα που είχε στο σκορ και έτσι το Λεωνίδιο εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Τζίμας (43') και Γκαλαμέλος (72') ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Σουρλής (20') και Παναγιωτόπουλος (41').


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ