Πέμπτη 31 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ 0-1
Ατρόμητος και στο Κύπελλο

Ενα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται από χθες ο Αρης, καθώς με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του και με 10 παίκτες από το 53' κατάφερε να επικρατήσει στην Ξάνθη της ομώνυμης ομάδας με 1-0 και να περιμένει τον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης για να βρεθεί στους ημιτελικούς.

Πάντως, παρά τη σημασία του αγώνα, και οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με αρκετές ελλείψεις και ειδικά στο α' μέρος, οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν το θέαμα που περίμεναν όλοι από δύο ομάδες που βρίσκονται σε αγωνιστική φόρμα. Ομως, η άνοδος των «κιτρίνων» στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετή να τους δώσει τη νίκη και αν είχαν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες τους, ίσως και να είχαν αυξήσει το δείκτη του σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φάσεις ήταν ελάχιστες με μοναδική να ξεχωρίζει αυτή του Μπα, στο 42' που δοκίμασε ένα σουτ αλλά ο Κατεργιαννάκης δεν αιφνιδιάστηκε. Στην επανάληψη, η αποβολή του Κολτσίδα φάνηκε να δίνει το προβάδισμα στους Ξανθιώτες, αλλά η υπεροχή τους κράτησε για πολύ λίγο. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν μπροστά τις... μηχανές και τα λάθη των αντιπάλων τους τους έδωσαν το δικαίωμα για το γκολ, κάτι που το πέτυχε ο Λιολίδης στο 62' ύστερα από λάθος του Κορδονούρη, ενώ έχασε και την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όταν στο 77' πλάσαρε άουτ σε κενή εστία.

ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ: Μπούτσεκ, Τεράο, Ζωγραφάκης, Κορδονούρης, Ζαπρόπουλος (78' Βίγια), Κεχαγιάς, Δημητριάδης, Μπα, Καούνος (54' Λαμπριάκος), Σφακιανάκης (60' Ουακίλι), Πέτρου. ΑΡΗΣ: Κατεργιαννάκης, Πρίλασνιγκ, Μπάρκογλου, Τσίμπα, Βαλερί, Νούσιας, Χαριστέας (46' Λιολίδης), Παπαδόπουλος, Κολτσίδας, Τζμπαρί (53' Μαλλούς), Μορίς.

  • Σήμερα, στις 17:00 («ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ»), στην Καισαριανή, ο Εθνικός Αστέρας υποδέχεται για την προημιτελική φάση του θεσμού τον Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους παίκτες του «Γηραιού» που δείχνουν ανανεωμένοι ύστερα από τις σημαντικές νίκες τους τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ