Τρίτη 13 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σε εξέλιξη το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα

Συνεχίζεται τις μέρες αυτές το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα που πραγματοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ, στην Αττική και όλη την Ελλάδα. Μαζί με τη σημαντική δουλειά που έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο με την πανεξόρμηση για τη διακίνηση του «Ριζοσπάστη» με την Πολιτική Απόφαση του 21ου Συνεδρίου του Κόμματος, το μαζικό πολιτικό άνοιγμα συνεχίζεται με εξορμήσεις, περιοδείες και ενδιαφέρουσες συσκέψεις.

Για τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΤΟ Δυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση με θέμα: «Το αντιδραστικό νομοσχέδιο στην Εκπαίδευση - Οι θέσεις του ΚΚΕ και η οργάνωση της πάλης μας». Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής και της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο αίθριο του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος) οι ΚΟΒ Τεχνικών Εταιρειών Νοτιοδυτικής και Βορειοανατολικής Αθήνας του Τομέα Κατασκευών της ΚΟ Αττικής καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση, με θέμα: «Συμπεράσματα από τους αγώνες ενάντια στις αντεργατικές ανατροπές του αιώνα. Οργάνωση της αντεπίθεσης με δυνατό ΚΚΕ για τις σύγχρονες ανάγκες μας». Θα μιλήσει ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι αντιδραστικές αλλαγές στη Δικαιοσύνη και στο κράτος. Η αντιλαϊκή πολιτική και οι επιπτώσεις της στους μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους στο χώρο της Δικαιοσύνης. Η πρόταση του ΚΚΕ», στην πλατεία Δικαιοσύνης (Σανταρόζα και Πανεπιστημίου). Θα μιλήσει ο Αντώνης Αντανασιώτης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην περιοχή συνοικισμού, πλατεία Μικρασιατών στην Ελευσίνα, συζήτηση με θέμα «Η εξέλιξη της πανδημίας διδάσκει. Υγεία εμπόρευμα και ατομική ευθύνη ή κοινωνικό αγαθό;». Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., σύσκεψη - συζήτηση «Δυναμώνουμε το ΚΚΕ ενάντια στη ζωή - λάστιχο, σκλάβοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε», στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας Αγίας Παρασκευής. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., σύσκεψη - συζήτηση της ΤΟ ΕΒΕ με αυτοαπασχολούμενες γυναίκες. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω, παρουσίαση της έκδοσης «Σοσιαλισμός η απάντηση στον 21ο αιώνα». Θα μιλήσει ο Σίμος Πολυχρονάκης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ. στο Πολυδύναμο Κέντρο Τυρνάβου (πισίνα). Θα μιλήσει ο Αγης Τριγάζης, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη 15 Ιούλη:

-- Εκδήλωση για την εξέλιξη της πανδημίας με θέμα: «Υγεία εμπόρευμα ή υγεία κοινωνικό αγαθό;», στις 8.30 μ.μ., στο «Καφενεδάκι» (Βύρωνος 4) - Μενίδι. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στο Μουσείο Πολιτικών Εξορίστων (Αγ. Ασωμάτων 31 Θησείο) σύσκεψη - συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις με ομιλήτρια την Λιάνα Κανέλλη, βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ., στην Κοίτη του Πηνειού (στο ύψος της πεζογέφυρας πίσω από το Κηποθέατρο) στη Λάρισα, από την Κομματική Οργάνωση Λάρισας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Παντελίδης, μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ