Τετάρτη 14 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Υπάρχει άλλος δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας

Πλατιά εξόρμηση στους εργάτες των Ναυπηγείων από χτες

Εξόρμηση στους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά πραγματοποίησε χτες η ΚΟ Ναυπηγείων Αττικής του ΚΚΕ, καλώντας σε οργάνωση της πάλης «για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας και να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από αυτά που μας χρωστάνε», με αφορμή την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την παράδοση των Ναυπηγείων.

«Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Μητσοτάκη αλλά και των διαφόρων κυβερνητικών στελεχών πως "τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της χώρας ξαναπιάνουν δουλειά και γίνεται ένα ακόμα βήμα για την αναγέννηση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας" στην πράξη για εμάς τους εργαζόμενους σημαίνουν πως στο όνομα της ανάπτυξης χαρίζουν στρατηγικής σημασίας χώρους, όπως τα ναυπηγεία, σε μονοπωλιακούς ομίλους και εφοπλιστές, ενώ οι θέσεις εργασίας μας και τα δεδουλευμένα μας βρίσκονται "στον αέρα"», τονίζει στην ανακοίνωσή της. «Αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία ζούμε και επιβεβαιώνεται ακόμη μια φορά η βαρβαρότητα του καπιταλιστικού συστήματος», υπογραμμίζει.

«Υπάρχει άλλος δρόμος. Ο δρόμος του αγώνα κόντρα στον συμβιβασμό, στην υποταγή, στην ηττοπάθεια. Σε αυτόν τον δρόμο σας καλεί το ΚΚΕ να βαδίσουμε μαζί», αναφέρει η Κομματική Οργάνωση, καλώντας τους εργαζόμενους στη μάχη «για να δυναμώσει η οργάνωση της πάλης των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, για να βάλουμε εμπόδια στην υλοποίηση της αντεργατικής πολιτικής, για να αποσπάσουμε κατακτήσεις, για να ανοίξει ο δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ