Παρασκευή 1 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΔΙΕΘΝΗ
Μέτωπο συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, οι οποίες πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία της ΕΕΔΥΕ, της ΕΕΔΔΑ και άλλων μαζικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών φορέων.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΕΕΔΥΕ, εκδηλώσεις συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό προγραμματίζονται άμεσα σε πολλές πόλεις και δήμους της χώρας. Δεκάδες φορείς και εκατοντάδες μέλη τους, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, έχουν υπογράψει ήδη το κείμενο συμπαράστασης για τον παλαιστινιακό λαό που διακινείται με πρωτοβουλία της ΕΕΔΥΕ και της ΕΕΔΔΑ για να σταματήσει τώρα η σφαγή και η γενοκτονία των Παλαιστινίων και να αποκτήσουν το δικό τους ανεξάρτητο κράτος.

Η ΕΕΔΥΕ και η ΕΕΔΔΑ καλούν τις Επιτροπές Ειρήνης, τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες, όλους τους κοινωνικούς και μαζικούς φορείς, τον ελληνικό λαό να συνεχίσουν με ποικιλόμορφα την αλληλεγγύη τους στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης. Να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση και ζήλο τη συλλογή των υπογραφών. Να υψώσουν τη φωνή τους και να:

  • Συμπαραταχτούν με τον παλαιστινιακό λαό.
  • Σταματήσουν το δολοφονικό χέρι του Ισραήλ.
  • Απαιτήσουν να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του ΟΗΕ.
  • Υπερασπιστούν το δικαίωμα των Παλαιστινίων να έχουν δικής τους πατρίδα.

Μεταξύ αυτών που υπέγραψαν ήδη το κείμενο συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό είναι από την Τοπική Ενωση Δήμων Κοινοτήτων Νομού Αττικής (ΤΕΔΚΝΑ) οι: Γιώργος Μαστοράκος, πρόεδρος, Θανάσης Μπαρτσώκας, γενικός γραμματέας, Γιάννης Μυστακόπουλος, δήμαρχος Αιγάλεω, Ταξιάρχης Παπαντώνης, δήμαρχος Μοσχάτου, Νίκος Παπαμικρούλης, δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, Κων/νος Μακρυνώρης, δήμαρχος Βιλίων, Γιώργος Κατημερτζής, δήμαρχος Καισαριανής, Στέλιος Κοροβέσης, δήμαρχος Αγίου Στεφάνου, Χριστόφορος Δακάνιος, δήμαρχος Καματερού, Βασίλης Τράπαλης, δήμαρχος Νίκαιας, Βέρα Νικολαΐδου, πρώην δήμαρχος - δημοτική σύμβουλος Δήμου Νίκαιας, Παναγιώτης Μέξης, κοινοτάρχης Αφιδνών, Γιώργος Λατζουράκης, πρόεδρος ΕΣΔΚΝΑ, Δημήτρης Μίχας, κοινοτάρχης Μαγούλας. Επίσης, οι δήμαρχοι Βύρωνα, Πετρούπολης, Περάματος, Λυκόβρυσης και ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο της Νίκαιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ