Σάββατο 2 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΙΕΘΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

Οι οργανώσεις του κινήματος ειρήνης της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης πραγματοποιούν σειρά εκδηλώσεων αλληλεγγύης προς το λαό της Παλαιστίνης, που δέχεται για καιρό τώρα τη συντονισμένη επίθεση των πολεμόχαρων κύκλων του Ισραήλ και του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Εκδηλώσεις συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό θα πραγματοποιηθούν αυτόν το μήνα στις παρακάτω πόλεις:

Αλεξανδρούπολη, Σάββατο 9/2, 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου, με ομιλητή τον εκπρόσωπο του παλαιστινιακού προξενείου - υποπρόξενο κ. Σάμπρι. Την εκδήλωση διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Αλεξανδρούπολης.

Κομοτηνή, Κυριακή 10/2, στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα τελετών της Νομικής Σχολής, με ομιλητή τον Παλαιστίνιο υποπρόξενο κ. Σάμπρι. Την εκδήλωση οργανώνει το Φόρουμ Ειρήνης Κομοτηνής.

Καβάλα, Σάββατο 16/2, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Λιμενικού Ταμείου (πάνω από τα παλιά ψαράδικα), με ομιλήτρια τη βουλευτή του ΚΚΕ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ειρήνης Λιάνα Κανέλλη. Την εκδήλωση οργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ