Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

-- Βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Οι γυναίκες από τη Γαλλική Επανάσταση στην Παρισινή Κομμούνα» πραγματοποιεί η ΚΟΒ Κεντρικής Υπαίθρου της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, σήμερα Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μ.μ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θερινό σινεμά Αρχανών. Την παρουσίαση θα κάνει η Ρένα Σκυβαλάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ. Στον χώρο θα γίνεται συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει πρόγραμμα με μικρασιατικά τραγούδια με τους Μανώλη Παπαδάκη στο ούτι - φωνή και Μαρία Σταυρακάκη στα κρουστά - φωνή.

-- Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Αγρινίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ θα καταθέσουν στεφάνια στο Μνημείο στα Καλύβια Αγρινίου στη μνήμη των 59 εκτελεσμένων, σήμερα Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη στις 7.30 μ.μ.

-- Η ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Αφγανιστάν: 20 χρόνια στη δίνη των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών. Συμπεράσματα και διδάγματα για τους λαούς». Η εκδήλωση θα γίνει αύριο, Πέμπτη 2 Σεπτέμβρη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία αγάλματος Νίκης (φρούριο) και θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

-- Ανοιχτές συγκεντρώσεις με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» οργανώνει η ΤΟ Λαγκαδά Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, το Σάββατο 4 Σεπτέμβρη: Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ζαγκλιβερίου, θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ξυλούπολης, θα μιλήσει ο Γιάννης Καραμπίνος, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την προστασία του περιβάλλοντος στον αντίποδα της πράσινης καπιταλιστικής ανάπτυξης» οργανώνει η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, την Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ., στην Παραλία του Βόλου, μπροστά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ και μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ