Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την ενίσχυση των δημόσιων μονάδων Υγείας

Σήμερα στην Ελευσίνα, αύριο στην Κεφαλονιά, στις 30/9 στο Περιστέρι

Σήμερα στις 6 μ.μ. στην πλατεία Λαού (Ανω Ελευσίνα) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση σωματείων και φορείων, για την ενίσχυση των δημόσιων μονάδων Υγείας στη Δυτική Αττική με μόνιμο προσωπικό και επαρκείς κρατικούς πόρους, την ανάκληση των αναστολών εργασίας και την άμεση λήψη μέτρων προστασίας από την πανδημία.

Επιπλέον, μεγάλη συγκέντρωση την Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στο δημαρχείο Περιστερίου, διοργανώνουν σωματεία και φορείς της πόλης.

Στην Κεφαλονιά

Σε μηχανοκίνητη πορεία ενημέρωσης - διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της δημόσιας Υγείας στα δύο νησιά θα προχωρήσει αύριο Πέμπτη στις 6 μ.μ. το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει από το γήπεδο του Αργοστολίου και θα συνεχιστεί στους δρόμους της πόλης. Πρόκειται για συνέχεια πρωτοβουλίας που πήρε το Εργατικό Κέντρο με σύσκεψη που οργάνωσε την περασμένη βδομάδα και στην οποία ανταποκρίθηκαν το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Σωματείο Τουριστικών Επαγγελμάτων «Ο Αγιος Μηνάς», η ΕΛΜΕ Κ-Ι και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς - Ιθάκης, ενώ τη συμφωνία του με τις δράσεις του Εργατικού Κέντρου εξέφρασε με επιστολή του το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ