Πέμπτη 23 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
Σύσκεψη για τους εργαζόμενους του Επισιτισμού την Κυριακή

Σε σύσκεψη καλεί όλους τους εργαζόμενους του Επισιτισμού το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κοζάνης, την Κυριακή 26 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, για την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην πολιτική που εξαθλιώνει τους εργαζόμενους του κλάδου.

Το Σωματείο καλεί τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν οργανωμένα να πληρώσουν το κράτος και η εργοδοσία το κόστος των rapid test για όλους τους εργαζόμενους, τη λήψη μέτρων προστασίας με ευθύνη του κράτους και της εργοδοσίας στους χώρους δουλειάς κ.ά. Αναδεικνύει τις ευθύνες της κυβέρνησης για τα πρωτόκολλα - λάστιχο που χρησιμοποιούνται στον Τουρισμό, με μόνο στόχο να διασφαλιστούν τα κέρδη των μεγαλοξενοδόχων, των εφοπλιστών, των αεροπορικών εταιρειών και των tour operators.

Και προσθέτει: «Τα εμβόλια αποτελούν τεράστια επιστημονική κατάκτηση και δικαίωμα για τον λαό. Η κυβέρνηση αντί να πάρει μέτρα, εξυμνεί την ατομική ευθύνη για να κρύψει τις δικές της και τιμωρεί τους εργαζόμενους μεταφέροντάς τους το κόστος για τα τεστ διάγνωσης. Δεν μας φτάνουν οι μισθοί πείνας χωρίς Συλλογικές Συμβάσεις, καλούμαστε τώρα να πληρώσουμε από την τσέπη μας 80 - 100 ευρώ για τα rapid test, κόστος που μας είναι αβάσταχτο και μας σπρώχνει στην εξαθλίωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ