Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Ενα μουσικό ταξίδι στη Μνήμη και την Ιστορία

«Μια ζεστή συντροφιά... Για να θυμηθούμε, να σκεφτούμε, να τραγουδήσουμε μαζί... Να τραγουδήσουμε την ομορφιά της ζωής... Να τη θυμόμαστε, να μην την ξεχνάμε... Ο πόνος που δεν αντέχεται τραγουδιέται...».

Και η μουσικοθεατρική παράσταση «Πώς να σωπάσω» σε σκηνοθεσία Τζένης Κόλλια, που εγκαινίασε το πρόγραμμα της Κεντρικής Σκηνής, ξεκινά. Τραγούδια γνωστά και αγαπημένα, τραγούδια της παράδοσης και τραγούδια μεγάλων μας συνθετών, όπως ο Μαρκόπουλος, ο Λοΐζος, ο Θεοδωράκης, ο Μικρούτσικος, ο Μούτσης, ο Τσιτσάνης, ο Βαμβακάρης, δένονται με τον λόγο και με θεατρικά δρώμενα. Κοινός τους τόπος οι περιπέτειες, τα πάθη των λαών στον αγώνα τους για ένα καλύτερο αύριο.

Ο κόσμος χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα στον σπουδαίο ηθοποιό μας Κώστα Καζάκο. Στο πλευρό του τέσσερις εξαίρετοι τραγουδιστές, που για τις ανάγκες της παράστασης γίνονται και λίγο ηθοποιοί, ο Χρήστος Θηβαίος, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Βιολέττα Ικαρη και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης. Ολοι αυτοί μαζί με σπουδαίους μουσικούς μάς παρέσυραν σε ένα μαγευτικό ταξίδι στη Μνήμη και την Ιστορία.




Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ