Κυριακή 10 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις Αντιστασιακών

Την Κυριακή 10 Φλεβάρη 2002

  • Το Παράρτημα Πετραλώνων - Θησείου - Πάνω Σφαγείων της ΠΕΑΕΑ τελεί στις 11 π.μ. (στα γραφεία του Παρ/τος), Πολιτικό Μνημόσυνο για τους αγωνιστές της περιοχής που έπεσαν την περίοδο του απελευθερωτικού αγώνα, αλλά και όλους τους αγωνιστές που έφυγαν από τη ζωή.
  • To Παράρτημα Χολαργού της ΠΕΑΕΑ πραγματοποιεί στις 10 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χολαργού (Περικλέους 55) εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Θα κόψει και την πίτα του.
  • Το παράρτημα Πάτρας της ΠΕΑΕΑ, ώρα 10.30 το πρωί, κάνει εκλογοαπολογιστική συνέλευση στην αίθουσα των ΕΒΕ (Αράτου 21).

Κυριακή 17.2.2002

  • Η ΠΕΑΤΑΘ-ΔΣΕ, ώρα 13.00 το μεσημέρι, στο κοσμικό κέντρο «ΚΙΒΩΤΟΣ» (πρώην «Καστέλο») - Καυτατζόγλου και Δ. Ράλλη 26 Πατήσια - διοργανώνει για τους φίλους και τα μέλη της συνεστίαση με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Τηλ: 010.2236.600
  • Την πρώτη του συνέλευση πραγματοποιεί, ώρα 10 το πρωί, στα γραφεία του (Πειραιώς 6), ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Με σχετική επιστολή του ΔΣ του Συλλόγου, καλούνται όλοι οι φίλοι και απόγονοι της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ να προσέλθουν και να εγγραφούν μέλη και να συμμετάσχουν στη συνέλευση και στην ευρύτερη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια για την ανάδειξη και προβολή της ιστορίας της ΕΑ και του ΔΣΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ