Σάββατο 30 Οχτώβρη 2021 - Κυριακή 31 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ - ΕΜΠΟΡΟΙ
Παράσταση διαμαρτυρίας στο Μενίδι για αντιπλημμυρικά έργα

Παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Μενιδίου, διεκδικώντας έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης, πραγματοποίησε την Τετάρτη το ΔΣ του Συνδέσμου Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αχαρνών. Ο Σύνδεσμος καταγγέλλει την απουσία της δημοτικής αρχής από το δημαρχείο, ενώ γνώριζε για την κινητοποίηση.

«Φαίνεται ότι το ζήτημα της θωράκισης από τα φυσικά φαινόμενα, της προστασίας της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων της πόλης, είναι ζήτημα ήσσονος σημασίας και αφορά μόνο τις συζητήσεις με τα κυβερνητικά στελέχη πίσω από κλειστές πόρτες», σχολιάζει δηκτικά το ΔΣ του Συνδέσμου. «Γι' αυτό και ενώ στην περιοχή μας οι μνήμες από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού και τις πλημμύρες που συνεχώς μας πλήττουν είναι νωπές, δεν έχει πραγματοποιηθεί ένα Δημοτικό Συμβούλιο γι' αυτά τα θέματα, ώστε τα σωματεία, οι σύλλογοι και οι φορείς που εκπροσωπούν τον λαό της περιοχής να εκφράσουν τις απόψεις και τις διεκδικήσεις τους», προσθέτει.

Αφού ξεκαθαρίζει πως «παραμένουμε σε ετοιμότητα για νέες πρωτοβουλίες» και δηλώνει ότι «εμάς, τους μικρούς επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, το ζήτημα όχι μόνο μας αφορά, αλλά μαζί με την υπεράσπιση της υγείας και του εισοδήματός μας, που χτυπιούνται διαχρονικά από τις πολιτικές τις οποίες υπηρετούν κυβερνήσεις, περιφερειακές και δημοτικές αρχές, αποτελούν ζητήματα πρώτης γραμμής και δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε», καλεί όλους τους επαγγελματίες του κλάδου να δώσουν το «παρών» στη μεγάλη πανελλαδική συγκέντρωση των Επιτροπών Αγώνα πληγέντων από φυσικές καταστροφές, στις 6 Νοέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ