Τετάρτη 10 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Μέρα δράσης για την Υγεία το Σάββατο 13 Νοέμβρη στην Αιτωλοακαρνανία

Καλούν σε κλιμάκωση και με παράσταση διαμαρτυρίας στην 6η ΥΠΕ

Σε μέρα παναιτωλοακαρνανικής δράσης για την Υγεία, σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας στον νομό, θα προχωρήσει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου το Σάββατο 13 Νοέμβρη, από κοινού με εργατικά σωματεία και άλλους φορείς, απαιτώντας μέτρα ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος Υγείας.

Αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου με θέμα «Η κατάσταση στην Υγεία, τα προβλήματα στον νομό και η κοινή δράση διεκδίκησης».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, οι Σύλλογοι Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου, Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Αγρινίου - Θέρμου, Αγροτικός Καινούργιου, Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου - Περιχώρων, τα Σωματεία Οικοδόμων Αιτωλοακαρνανίας, Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αγρινίου, Εργαζομένων στην Καθαριότητα Σχολικών Κτιρίων Αιτωλοακαρνανίας, Οδηγών, Συνταξιούχων ΙΚΑ, καθώς και τα επιχειρησιακά Εργαζομένων «Νηρέα» και KNAUF. Ελαβε μέρος επίσης η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Παναιτώλιου.

Παράλληλα συμφωνήθηκε, εκτός της κινητοποίησης του Σαββάτου, να υπάρξει κλιμάκωση με παράσταση διαμαρτυρίας στην 6η ΥΠΕ στην Πάτρα, καλώντας και άλλους φορείς από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ