Σάββατο 27 Νοέμβρη 2021 - Κυριακή 28 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΑΡΟΥΤΙ
Βούλιαξε από Αμερικανούς η Αλεξανδρούπολη

Σχεδόν 400 Αμερικανοί έφτασαν την Παρασκευή αεροπορικώς στην Αλεξανδρούπολη, στην πορεία διεκπεραίωσής τους προς την Ανατ. Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

Την ίδια ώρα, άλλοι συνάδελφοί τους συνεχίζουν τις εργασίες τους στο λιμάνι της πόλης ώστε από τη μια να αποσυναρμολογούνται στροφεία ελικοπτέρων που επιστρέφουν στις ΗΠΑ, προκειμένου να φορτωθούν σε πλοίο που υπολογίζεται να ρίξει άγκυρα στον ακριτικό λιμένα τις επόμενες μέρες, και από την άλλη να ξεφορτωθούν από το ίδιο πλοίο ελικόπτερα της 1st Air Cavalry Brigade, όπως και τεθωρακισμένα οχήματα, ερπυστριοφόρα και τροχοφόρα, που θα αναπτυχθούν σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και άλλες χώρες, στο πλαίσιο της «Atlantic Resolve 2022» (επιχείρηση που από το 2014 και τα γεγονότα στην Κριμαία φέρνει κάθε χρόνο πρόσθετες αμερικανικές δυνάμεις στην Ευρώπη).

Κατά πληροφορίες, έρχονται με το θηριώδες πλοίο «Endurance», που αυτήν τη στιγμή ξεφορτώνει την πρώτη παρτίδα του δολοφονικού φορτίου του στον λιμένα Φλίσινγκεν της Ολλανδίας, πριν βάλει ρότα για Ελλάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ