Σάββατο 4 Δεκέμβρη 2021 - Κυριακή 5 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Διεκδικούν μέτρα ουσιαστικής προστασίας από την ακρίβεια

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στις γειτονιές της Αττικής

Παρεμβάσεις και εξορμήσεις για τη διεκδίκηση μέτρων ουσιαστικής στήριξης και ανακούφισης από την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις και όχι ψίχουλα ανακύκλωσης της φτώχειας οργανώνουν σωματεία και μαζικοί φορείς στην Αττική.

Το πρωί της Παρασκευής βρέθηκαν με τα πανό και τις ανακοινώσεις τους έξω από υποκαταστήματα της ΔΕΗ στην Αθήνα, με αίτημα «Ρεύμα φθηνό για όλο τον λαό». Μοίρασαν ανακοινώσεις και συζήτησαν με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί είτε για να πληρώσει κάποιον λογαριασμό, είτε για να κάνει κάποιο διακανονισμό. Κοινή ήταν η κατακραυγή και η αγανάκτηση για τις ανατιμήσεις στο ρεύμα, σε συνδυασμό με τις αυξήσεις και στα άλλα είδη λαϊκής κατανάλωσης.

«Εχουμε ξεφραγκιαστεί, δεν πάει άλλο», «Με ένα μισθό ή μια σύνταξη πώς να τα βγάλεις πέρα;», «Μόνο πληρώνουμε και χαΐρι δεν βλέπουμε», ήταν μερικές από τις γρήγορες κουβέντες που αντάλλασσαν άνθρωποι όλων των ηλικιών με τους διαδηλωτές έξω από τα καταστήματα της ΔΕΗ.

Το απόγευμα της Παρασκευής εξορμήσεις έγιναν έξω από σούπερ μάρκετ και εμπορικά καταστήματα. Το πρόγραμμα συνεχίζεται το Σάββατο 4/12 ως εξής: Το πρωί, σε Λαύριο και Μεσόγεια (Ανάβυσσο, Κορωπί, Παιανία, Γέρακα, Αρτέμιδα, Ραφήνα, Νέα Μάκρη), στο Μαρούσι (λαϊκή αγορά). Στις 10.30 π.μ. στον Πειραιά (Σωτήρος Διός), στη Νίκαια (Παναγή Τσαλδάρη), στον Κορυδαλλό (Ταξιαρχών), στο Μενίδι (κεντρική πλατεία), στην Καλλιθέα (σε σούπερ μάρκετ), στο Περιστέρι (πεζόδρομος Εθν. Αντιστάσεως). Στις 11 π.μ. στη Νέα Ιωνία (πλατεία Σημηριώτη). Στις 11.30 π.μ. στα Ανω Λιόσια (κεντρική πλατεία), στις 12 μ. στην Ελευσίνα (πλατεία Ηρώων), στη Νέα Σμύρνη (πλατεία), στην πλατεία Κολιάτσου (σούπερ μάρκετ). Στις 6 μ.μ., στο Χαλάνδρι (κατάστημα «Jumbo»).



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ