Τρίτη 7 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Με συγκεντρώσεις «καταψηφίζουν» τον αντεργατικό προϋπολογισμό

Συλλαλητήρια στις 16 Δεκέμβρη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις

Σε συγκέντρωση ενάντια στον αντιλαϊκό κρατικό προϋπολογισμό καλούν σωματεία της Αττικής την Πέμπτη 16 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., στο Σύνταγμα.

Την ανακοίνωση υπογράφουν μέχρι στιγμής ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων, το Συνδικάτο Οικοδόμων, το Συνδικάτο ΟΤΑ, το Συνδικάτο Φαρμάκου, ο Σύλλογος Εργαζομένων υπουργείου Γεωργίας, το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικού, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και ΠΕΕΜΑΓΕΝ, το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου.

Συγκέντρωση ενάντια στον αντιλαϊκό κρατικό προϋπολογισμό διοργανώνουν εργατικά σωματεία και στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 16 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου. Αντίστοιχες πρωτοβουλίες οργανώνονται και σε άλλες πόλεις. Στα Γιάννενα το Εργατικό Κέντρο καλεί σε συλλαλητήριο ενάντια στην ακρίβεια και τον αντιλαϊκό προϋπολογισμό την Τρίτη 14 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., με αφετηρία τα γραφεία του. Στην Κοζάνη, κάλεσμα για συλλαλητήριο απευθύνουν σε σωματεία και φορείς της περιοχής, για το Σάββατο 18 Δεκέμβρη, στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Στο μεταξύ, συνεχίστηκαν το Σάββατο οι πρωτοβουλίες σωματείων και φορέων της Αττικής ενάντια στην ακρίβεια. Μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν την Παρασκευή σε καταστήματα της ΔΕΗ, ΔΟΥ και εμπορικούς δρόμους, το Σάββατο έγιναν εξορμήσεις έξω από σούπερ μάρκετ και άλλα εμπορικά καταστήματα, πικετοφορίες σε γειτονιές.

Τέλος, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας καλεί σωματεία και εργαζόμενους σε σύσκεψη - συζήτηση στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου, σήμερα στις 6.30 μ.μ., με θέμα την οργάνωση της συνέχισης του αγώνα για την προστασία της υγείας, της ζωής και του εισοδήματος της λαϊκής οικογένειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ