Πέμπτη 9 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

-- Αύριο, Παρασκευή 10 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στην καπναποθήκη «Π» οι Τομεακές Οργανώσεις Ξάνθης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση μπροστά στην 78η επέτειο εκτέλεσης του Βασίλη Βερβέρη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και στελέχους του καπνεργατικού κινήματος (1891 - 12 Δεκέμβρη 1943) με τίτλο «Με τους κομμουνιστές στον αγώνα για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος». Θα μιλήσει ο Ορέστης Λιώλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και Γραμματέας της ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 11 Δεκέμβρη, στις 8.30 μ.μ. στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μεσολόγγι, η ΚΟΒ Μεσολογγίου του ΚΚΕ και η ΟΒ Μεσολογγίου της ΚΝΕ παρουσιάζουν τον θεατρικό μονόλογο «Αθηνά Χατζηεσμέρ, ετών 17» της Θαλασσιάς Αντωνοπούλου. Τον μονόλογο παίζει η Σταματίνα Πιτσούλια και τη μουσική επιμέλεια έχει η Ελενα Γκάτση. Από τις 7.30 μ.μ., θα υπάρχει στον χώρο μικρή έκθεση αφιερωμένη στην ΕΠΟΝ και τη δράση της στην Αιτωλοακαρνανία.

-- Την Τρίτη 14 Δεκέμβρη στις 6 μ.μ. στο καφέ «Παυσίλυπο» η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση για την παρουσίαση του Καλέσματος αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ με θέμα: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό - Βαδίζοντας τον δρόμο της ανατροπής». Θα μιλήσει ο Γιάννης Τσιούτρας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ