Σάββατο 16 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Εικαστικά
  • Αύριο (11πμ) στο Μουσείο Νεότερης Κεραμικής (Μελιδώνη 4-6, Θησείο), θα δοθεί παράσταση Καραγκιόζη με τίτλο «Ο Καραγκιόζης και ο μπάρμπα - Γιάννης ο κανατάς». Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 0103318491 - 6.
  • Το Κέντρο Μελέτης και Ερευνας του Ελληνικού Θεάτρου - Θεατρικό Μουσείο και η πρεσβεία της Νορβηγίας στην Αθήνα παρουσιάζουν έκθεση λιθογραφιών του Νορβηγού ζωγράφου Φρανς Γουίντερμπεργκ, εμπνευσμένων από το ποιητικό δράμα του Ερ. Ιψεν «Πέερ Γκυντ». Η έκθεση φιλοξενείται στο Θεατρικό Μουσείο (Ακαδημίας 50).
  • Νέος κύκλος μαθημάτων ξεκίνησε στο εργαστήρι «Μαιρηβή» (Δεληγιώργη 33, Κεραμικός). Τα μαθήματα - σεμινάρια ενηλίκων απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώση πάνω στην κατασκευή, κίνηση και εμψύχωση της κούκλας, αλλά και σε αυτούς που αναζητούν διεύρυνση των καλλιτεχνικών τους αναζητήσεων. Διδάσκονται: Κατασκευή μαριονέτας, μαρότας, γαντόκουκλας, πάνινης κούκλας και μάσκας. Επίσης, κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι και παραμύθι. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 0105222181.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ