Πέμπτη 27 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ Ο ΛΑΟΣ!
Κάλεσμα και από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών

Κάλεσμα στους φοιτητές να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα εργατικά συνδικάτα στο Σύνταγμα, το Σάββατο 29 Γενάρη, απευθύνει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Η σημαία της επιχειρηματικής δράσης θάφτηκε στο χιόνι. Οι εργολάβοι που υπογράφουν σωρηδόν συμβάσεις με τους δήμους και την Περιφέρεια, με τις σχολές και τις φοιτητικές εστίες, ήταν άφαντοι! Ειδικά στις Εστίες, μόνο κάτω από παρέμβαση των Φοιτητικών Συλλόγων εξασφαλίστηκαν ζεστό νερό, θέρμανση και ένα πιάτο φαΐ! Τα αποτελέσματα της πολιτικής που υποτάσσει τις ανάγκες μας στη λογική του "κόστους - οφέλους" και της εμπορευματικής δράσης σε κρίσιμους τομείς (Ενέργεια, νερό, μεταφορές, δήμοι, υποδομές) τα βιώνουμε και είναι οδυνηρά».

«Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!», δηλώνει το ΜΑΣ και καλεί τους φοιτητικούς συλλόγους στη συγκέντρωση για να διεκδικήσουν «μέτρα προστασίας της ζωής, ώστε να σταματήσει να αποτελεί κανόνα το καλοκαίρι να καιγόμαστε και τον χειμώνα να πνιγόμαστε! Στο Σύνταγμα υποδεχόμαστε αγωνιστικά τους εργαζόμενους από την Πάτρα, που καταφθάνουν με κάθε μέσο για να διαδηλώσουν στην Αθήνα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ