Τετάρτη 23 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ
Ξεκίνησε η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Τραμπ

Σαν μία «μεγάλη σκηνή» και πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που ενθαρρύνει την «ανοικτή, ελεύθερη και ειλικρινή παγκόσμια συζήτηση δίχως διακρίσεις κατά πολιτικής ιδεολογίας», λανσάρεται η νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που έφτιαξε επιτελείο συνεργατών του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντ. Τραμπ, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί από το βράδυ της Δευτέρας.

Η νέα πλατφόρμα ονομάζεται «Truth Social» και επί του παρόντος λειτουργεί μόνο για χρήστες που κατοικούν στις ΗΠΑ. Σε σύντομο σημείωμα της αρχικής σελίδας αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο και διεθνούς λειτουργίας εν καιρώ.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «εγκαινιάζεται» 9 μήνες πριν τις ενδιάμεσες βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη.

Η απόφαση του επιτελείου του Τραμπ να στηθεί νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επιχειρεί να απαντήσει στην απόφαση της διεύθυνσης μεγάλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Facebook να αναστείλουν τη λειτουργία των προσωπικών λογαριασμών του Ντ. Τραμπ, στο πλαίσιο της έντονης ενδοαστικής αντιπαράθεσης στις ΗΠΑ και με αφορμή την αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών του 2020.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ