Παρασκευή 11 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

- Τραγική κατάληξη είχε πυρκαγιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στο κέντρο του Μανταμάδου στη Λέσβο χτες το πρωί, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Οι πυροσβέστες στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς βρήκαν νεκρό 82χρονο ηλικιωμένο, ιδιοκτήτη του σπιτιού. Στο σημείο επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

- Νεκρός εντοπίστηκε χτες από περαστικούς στην πλατεία Κορνάρου του Ηρακλείου άντρας ο οποίος για αρκετό διάστημα διανυκτέρευε στα παγκάκια της περιοχής. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο, δεν χρειάστηκε να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια καθώς ήταν ήδη νεκρός. Διασώστες του ΕΚΑΒ είχαν σπεύσει και νωρίτερα στο σημείο, μετά από κλήση περαστικών που είχαν δει σε άσχημη κατάσταση τον άτυχο άντρα, όμως δεν είχε δεχτεί οποιαδήποτε βοήθεια.

- Καταιγισμό από πυροβολισμούς δέχτηκε χτες τα ξημερώματα 63χρονος επιχειρηματίας, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κρόνου και Αφροδίτης. Αφού οι δράστες τον γάζωσαν, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Ο επιχειρηματίας έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά και νοσηλεύεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ