Σάββατο 12 Μάρτη 2022 - Κυριακή 13 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με το ΔΣ της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ

Συνάντηση στα γραφεία του ΚΚΕ στη Βουλή είχε την Τρίτη 8 Μάρτη αντιπροσωπεία του Κόμματος με το ΔΣ της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ, ενόψει της παρουσίασης του νέου νομοσχεδίου για τον ΟΑΕΔ.

Εκ μέρους του ΚΚΕ, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής Β' Αθηνών, ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ και του Εργατικού Τμήματος της ΚΕ και ο Θανάσης Γκώγκος, μέλος του Εργατικού Τμήματος της ΚΕ.

Στη συζήτηση αναφέρθηκαν πλευρές και προβληματισμοί για τη μετατροπή του Οργανισμού σε μία υπηρεσία κατάρτισης που θα ταΐζει με «ζεστό» χρήμα τις επιχειρήσεις, μακριά από τις ανάγκες και την προστασία των ανέργων. Εγινε παράλληλα συζήτηση για τις ανάγκες στελέχωσης του Οργανισμού με νέες προσλήψεις, για την ανάγκη επανασύστασης των καταργηθέντων οργανισμών (ΟΕΚ-ΟΕΕ) που ο ΟΑΕΔ έχει κληρονομήσει ως καθολικός διάδοχος, αλλά και για τα τερατώδη ψέματα που διατυπώνονται για να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα του Οργανισμού.

Από την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αναφέρθηκε πως το Κόμμα θα πάρει πρωτοβουλίες εντός και κυρίως εκτός Βουλής, ώστε να μην περάσουν οι ανατροπές που προβλέπονται στο νομοσχέδιο για τον ΟΑΕΔ, θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις για να ενταθεί ο διεκδικητικός αγώνας των εργαζομένων και των ανέργων για τη διεύρυνση των δικαιωμάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ