Πέμπτη 17 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΓΕ
Σύσκεψη με υγειονομικούς και σωματεία εργαζομένων στα νοσοκομεία

Η ΟΓΕ οργανώνει συζήτηση με υγειονομικούς και Σωματεία Εργαζομένων σε νοσοκομεία της Αττικής την Παρασκευή 18 Μάρτη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία της (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος, 4ος όροφος). Δίνοντας συνέχεια στην προσπάθεια να συντονίσει τον αγωνιστικό βηματισμό της με σωματεία, η ΟΓΕ μαζί με τα σωματεία θέτει στο προσκήνιο τη διεκδίκηση αιτημάτων για τις γυναίκες υγειονομικούς και εργαζόμενες στα νοσοκομεία.

Εκθεση ζωγραφικής στη Χαλκίδα

Εκθεση ζωγραφικής με έργα γυναικών και κοριτσιών από την Ελλάδα και το Αφγανιστάν, μέσα από τα οποία παρουσιάζουν τη δική τους ιστορία, διοργανώνει η Ομάδα Γυναικών Χαλκίδας της ΟΓΕ, το Σάββατο 19 Μάρτη, από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., στην αίθουσα «Αριστοτέλης» του δημαρχείου Χαλκίδας.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 8η Μάρτη και η επιμέλεια είναι της εκπαιδευτικού Αγγελικής Αυγουστή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «Οι ανταγωνισμοί των ισχυρών δεν παύουν να γεννούν ιμπεριαλιστικούς πολέμους, φτώχεια, προσφυγιά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ