Τετάρτη 13 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ
Επιμένει στην ανυπόστατη δίωξη κατά συνδικαλιστή η Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος

Αναβλήθηκε για άλλη ημερομηνία η λήψη απόφασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου, που συνεδρίασε προχτές για την απαράδεκτη δίωξη που έχει ασκήσει η Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος κατά του συνδικαλιστή Αποστόλη Ασπρούκου, με το πρόσχημα της «απρεπούς συμπεριφοράς», και μάλιστα σε διαδικασίες του Σωματείου.

Χτες πραγματοποιήθηκε η απολογία του διωκόμενου συνδικαλιστή, με τα μέλη του πειθαρχικού να απαιτούν την έγγραφη ή προφορική συγγνώμη του, για κατηγορίες που δεν υφίστανται εναντίον του.

Η συγκεκριμένη δίωξη έρχεται σε περίοδο όξυνσης των προβλημάτων του νοσοκομείου και έχει καταδικαστεί τόσο από τους εργαζόμενους σε αυτό όσο και από μια σειρά συνδικάτα και άλλους φορείς της Αιγιαλείας, της Αχαΐας (πρόσφατα της ΕΙΝΑ), αλλά και πανελλαδικά όπως η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ). Ενάντια στη δίωξη πραγματοποιήθηκε μάλιστα συγκέντρωση των εργαζομένων του ΓΝ Αιγίου έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ, ενώ η απόφαση του πειθαρχικού αναμένεται σε επόμενη συνεδρίασή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ