Πέμπτη 28 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Περιοδείες στην ύπαιθρο της Αχαΐας και γειτονιές της Πάτρας

Στην ύπαιθρο της Αχαΐας αλλά και σε γειτονιές της Πάτρας θα περιοδεύσει τις επόμενες μέρες ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος στον νομό, επικεφαλής κλιμακίων της Τομεακής Επιτροπής.

Θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με εργαζόμενους, λαϊκά στρώματα και φορείς τους, όπως επίσης και συγκεντρώσεις - συζητήσεις, με στόχο την ενημέρωσή τους για τις θέσεις του ΚΚΕ συνολικά, αλλά και την καταγραφή και ανάδειξη προβλημάτων από την πλευρά του Κόμματος, καλώντας ταυτόχρονα και σε συμμετοχή στη συγκέντρωση την Κυριακή 8 Μάη με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην πλατεία Παντοκράτορος στην Πάτρα.

Στα κλιμάκια της ΤΕ θα συμμετάσχουν η Αναστασία Αγγελοπούλου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και επικεφαλής περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Γρηγόρης Συμεωνίδης, περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 30 Απρίλη

Στις 10 π.μ., περιοδεία στη συνοικία των Προσφυγικών της Πάτρας.

Δευτέρα 2 Μάη

Στις 11 π.μ. περιοδεία στα Λουσικά του δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Στις 7.30 μ.μ. θα συμμετάσχει στην εκδήλωση των Εργατικών Κέντρων Πάτρας και Αμαλιάδας, του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Ποτών - Τροφίμων Αχαΐας, καθώς και της Επιτροπής Μεταναστών Εργατών Γης Νέας Μανωλάδας - Δυτικής Αχαΐας, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Τρίτη 3 Μάη

Από το πρωί, περιοδεία στο Αίγιο.

Τετάρτη 4 Μάη

Στις 10 π.μ. περιοδεία στα Ταμπάχανα της Πάτρας, στην οδό Γερμανού ως το Αρχαίο Ωδείο, με συναντήσεις με τους καταστηματάρχες της περιοχής και κατοίκους της πόλης.

Από τις 6.30 μ.μ. περιοδεία σε χωριά του δήμου Ερυμάνθου και συγκέντρωση στο Λεόντιο.

Πέμπτη 5 Μάη

Από το πρωί, περιοδεία στις υπηρεσίες του δήμου Πατρέων. Εν συνεχεία περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα επί της οδού Νοταρά στην Αγυιά της Πάτρας.

Παρασκευή 6 Μάη

Από το πρωί, περιοδεία στα Καλάβρυτα και συναντήσεις με καταστηματάρχες και κατοίκους της πόλης.

Το απόγευμα, περιοδεία στο Ρίο και τον Αγιο Βασίλη, συναντήσεις με καταστηματάρχες και κατοίκους.

Παρασκευή 7 Μάη

Από το πρωί, περιοδεία στο κέντρο της Πάτρας και τη λαϊκή αγορά του κέντρου, συναντήσεις με καταστηματάρχες και κατοίκους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ