Πέμπτη 26 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ
Στην Κεντρική Μακεδονία

Αύριο Παρασκευή

  • Σύσκεψη της ΚΟΒ Κορδελιού με θέμα «Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Να σταματήσει κάθε εμπλοκή της Ελλάδας. Να κλείσουν τώρα οι βάσεις των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ», στο θεατράκι στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Σταύρο Τριλυράκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Δυτικής Θεσσαλονίκης.
  • Σύσκεψη της ΚΟΒ Αγίου Αθανασίου με θέμα «Πόλεμος - φτώχεια - ακρίβεια, τώρα με το ΚΚΕ για την ανατροπή της βαρβαρότητας», στον Βαθύλακκο, στις 8 μ.μ. στο «Μπουγάτσα stop» με ομιλητή τον Γιάννη Καραμπίνο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Με το ίδιο θέμα σύσκεψη της ΚΟ Αμπελοκήπων στις 7 μ.μ. στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου (οδός Βενιζέλου), με ομιλητή τον Αλέξη Γουσόπουλο, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.
  • Εκδήλωση της ΚΟΒ Φιλύρου «Για τις εξελίξεις με το "νέο ΕΣΥ" και το νέο παιδιατρικό νοσοκομείο στο Φίλυρο», στις 7 μ.μ., στην πλατεία Φιλύρου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μητσιάκος, στέλεχος του ΚΚΕ, αναπληρωτής καθηγητής Νεογνολογίας - Παιδιατρικής στο ΑΠΘ (Β' ΜΕΝΝ «Παπαγεωργίου»).
  • Συγκέντρωση της Τομεακής Οργάνωσης Πέλλας με θέμα «Η θέση του ΚΚΕ για τους βιοπαλαιστές αγρότες», στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας. Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ.
Στη Θεσσαλία

Σήμερα Πέμπτη

  • Σύσκεψη με γυναίκες πραγματοποιεί η ΚΟΒ Τυρνάβου στις 7.30 μ.μ. στο πατάρι του «Cafe Cucci». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Σπήλιος, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Λάρισας και μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας.

Αύριο Παρασκευή

  • Οι ΚΟ Ελασσόνας πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα «Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και η διέξοδος για τους λαούς, μέσα από τις εκδόσεις της "Σύγχρονης Εποχής"», στις 8.30 μ.μ. στο καφέ «Μουσική σκηνή» στην Ελασσόνα. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Γραμματικού Καρδίτσας πραγματοποιεί σύσκεψη στις 8 μ.μ. με ομιλητή τον Γιάννη Τσιούτρα, μέλος της ΚΕ και του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ