Πέμπτη 26 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις, συσκέψεις και περιοδείες

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Νέας Ζωής Περιστερίου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία έναντι του ΚΕΠ στη Νέα Ζωή. Θα μιλήσει ο Νίκος Λάππας, μέλος της ΚΕΟΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Ελληνικού καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Σουρμένων. Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Νίκαιας - Ρέντη καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι). Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Πετραλώνων καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Μερκούρη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή 27 Μάη

-- Στις 9 π.μ., ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο λεωφορείων στην Ανθούσα, για να μιλήσει με τους εργαζόμενους

-- Στις 12 μ., ο Παναγιώτης Κατάρας, μέλος της ΤΕ Βιομηχανίας, θα επισκεφτεί την εταιρεία «Ευρωκαμπτική», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Ηλιούπολης καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Φλέμινγκ στην Ηλιούπολη. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Γλυφάδας καλεί σε συγκέντρωση στον πεζόδρομο Αγ. Τρύφωνα στη Γλυφάδα. Θα μιλήσει ο Μαρίνος Μακρής, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ