Παρασκευή 1 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΡΙΣΑ
Θερμή υποδοχή στον Αγι Παπαστεργίου

Περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου και στελεχών της «Δημοτικής Συνεργασίας» στο Δημαρχείο Λάρισας

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Λάρισας στον υποψήφιο δήμαρχο της πόλης Αγι Παπαστεργίου, κατά τη χτεσινή περιοδεία που πραγματοποίησε στο Δημαρχείο.

Συνοδευόμενος από στελέχη της «Δημοτικής Συνεργασίας», ο Αγ. Παπαστεργίου επισκέφτηκε τους εργασιακούς χώρους, όπου είχε γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο με τους εργαζόμενους. Βεβαίως, δε χρειάστηκαν να γίνουν συστάσεις και γνωριμίες. Για τους εργαζόμενους του Δήμου Λάρισας ο Αγις Παπαστεργίου υπήρξε για πολλά χρόνια στενός συνεργάτης, φίλος και συμπαραστάτης των αγώνων τους για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων τους, ως δημοτικός σύμβουλος και ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί δημαρχίας του αείμνηστου Αριστείδη Λαμπρούλη.

Τα προβλήματα αυτά, που δημιουργεί η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης με την ιδιωτικοποίηση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με την επιχείρηση ανατροπής των εργασιακών τους σχέσεων, συζητήθηκαν και στις συναντήσεις που είχε χτες με τους Συλλόγους των Μονίμων και Εκτάκτων Υπαλλήλων του Δήμου.

Στις συζητήσεις που είχε ο Αγ. Παπαστεργίου με τους εργαζόμενους τόνισε την αναγκαιότητα αγωνιστικής δράσης για την κατάργηση όλων των διατάξεων που μετατρέπουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε απλό διοικητικό μηχανισμό και μέτρο εφαρμογής επιλογών σε βάρος του λαού. Αναφερόμενος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τόνισε ότι έχει ξεκινήσει διάλογος με τους δημότες και τους φορείς, για να παρουσιαστεί στο λαό της Λάρισας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και για τα μεγάλα και μικρά προβλήματα της Λάρισας. Καταλήγοντας απηύθυνε κάλεσμα ευρείας συμπαράταξης των Λαρισαίων και των δυνάμεων που έχουν την ίδια αγωνιστική αντίληψη και τις ίδιες θέσεις για την αναβάθμιση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ