Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Με πλούσιο πρόγραμμα συνεχίζουν την πολιτική τους δραστηριότητα οι Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Αττική:

Σήμερα Παρασκευή

-- Ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα επισκεφτεί το 2ο Γυμνάσιο Παιανίας στις 9 π.μ. και το 1ο Γυμνάσιο Παιανίας στις 10 π.μ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Ανατολικών Συνοικιών Αττικής καλεί σε εκδήλωση στα γραφεία της Τομεακής Οργάνωσης Ανατολικών Συνοικιών, στον Βύρωνα. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πανάς, μέλος του Τομεακού Γραφείου Εκπαιδευτικών Αττικής.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟΒ Αμαρουσίου καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στην πλατεία Κασταλλίας. Θα μιλήσει ο Κώστας Γιαννόπουλος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής και Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Βόρειου Τομέα.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Νοτιοδυτικής Αθήνας και Περιστερίου καλεί σε εκδήλωση στα γραφεία της Τομεακής Οργάνωσης Νοτιοδυτικής Αθήνας - Περιστερίου. Θα μιλήσει η Λία Γιαννά, μέλος του Τομεακού Γραφείου Εκπαιδευτικών Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Φροντιστηρίων καλεί σε εκδήλωση στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36 - πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ «Βικτώρια»). Θα μιλήσει η Δήμητρα Κωστοπούλου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εκπαιδευτικών Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Αίγινας πραγματοποιεί λαϊκό γλέντι με τη «Μουσική Παρέα της Μαρίας», στην πλατεία Εθνεγερσίας (πάνω από το Ηρώο). Θα μιλήσει η Ζωή Παπαδοπούλου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Πειραιά.

Στον νομό Ηρακλείου

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Ηρακλείου πραγματοποιούν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Λιμένα Χερσονήσου με ομιλήτρια την Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου πραγματοποιεί συγκέντρωση στην πλατεία Αρχανών, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτή Ηρακλείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ