Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα

Συνεχίζεται το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα που πραγματοποιεί η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ με συγκεντρώσεις σε γειτονιές, συσκέψεις με εργαζόμενους και περιοδείες σε χώρους δουλειάς. Το πρόγραμμα γι' αυτές τις μέρες έχει ως εξής:

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 10 π.μ., η Τόνια Γαρδούνη θα επισκεφτεί το κτίριο της ALPHA BANK στη λεωφ. Αθηνών 105 για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 μ.μ., ο Θανάσης Γκώγκος, μέλος του Τμήματος της ΚΕ για την Εργατική - Συνδικαλιστική δουλειά, θα επισκεφτεί τη Γενική Ταχυδρομική στον Αγ. Ι. Ρέντη για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο, Παρασκευή

Η ΚΟ Μάνδρας - Ειδυλλίας οργανώνει λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Λινάρδος» στην Οινόη στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική.

Το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Αγ. Αναργύρων καλούν στα εγκαίνια των νέων τους γραφείων (Μάχης Κρήτης 2, κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Λυκόβρυσης - Πεύκης καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Σοφούλη (Πεύκη). Θα μιλήσει ο Αρης Κυριακίδης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Βορειοδυτικής Αθήνας.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Μεγάρων διοργανώνουν την παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «1922. Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή» με την Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ο Θεόγνις» (28ης Οκτωβρίου 62, Μέγαρα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ