Τετάρτη 5 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΔΙΣΤΟΜΟ
Χαροπαλεύει 25χρονος εργάτης που έπεσε από ανεμογεννήτρια

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» δίνει 25χρονος μετά από εργατικό «ατύχημα» σε αιολικό πάρκο στην περιοχή του Διστόμου Βοιωτίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο εργαζόμενος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε από ύψος 12 μέτρων κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης σε ανεμογεννήτρια. Από την πτώση υπέστη σοβαρές κακώσεις. Το νέο εργατικό «ατύχημα» σημειώθηκε σε αιολικό πάρκο στην περιοχή «Υψωμα» Διστόμου την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη. Αρχικά ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, ενώ στη συνέχεια και εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών.

«Η εργατική τάξη μετρά έναν ακόμη σακατεμένο, θυσία στον βωμό της πράσινης ανάπτυξης και της ακόρεστης εργοδοτικής επιδίωξης για μεγιστοποίηση των κερδών της», σημειώνει μεταξύ άλλων σε σχόλιό της η ΤΕ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, τονίζοντας επίσης ότι «δεν φταίει "η κακιά στιγμή", αλλά τα μέτρα ασφαλείας που δεν τηρούνται, καθώς αντιμετωπίζονται ως κόστος για τους εργοδότες, με τραγικά αποτελέσματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ