Σάββατο 8 Οχτώβρη 2022 - Κυριακή 9 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Την Κυριακή η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης

Συνέντευξη Τύπου από τα σωματεία στις 11 π.μ.

Στο πόδι βρίσκονται οι εργαζόμενοι και τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ προκειμένου να υποδεχθούν τους συναδέλφους τους, «τα αδέλφια τους», αλλά και τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης - λαϊκό γλέντι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτώβρη, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Θ. Μαλέρδου της Λάρυμνας, με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και τη στήριξη Εργατικών Κέντρων της Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Παντελής Θαλασσινός (φωνή), Σταυρούλα Δαλιάνη (φωνή), Θοδωρής Μέρμηγκας (φωνή), Γιώργος Κοτσίνης (κλαρίνο), Χρήστος Δαλιάνης (βιολί - φωνή), Ηλίας Μαυρίκης (λαούτο - κιθάρα), Κώστας Αρσένης (κοντραμπάσο), Αθηνά Κουκή (κανονάκι), Λάζαρος Ακριβόπουλος (κρουστά). Η είσοδος, το φαγητό και το ποτό είναι δωρεάν.

Επίσης, τα Σωματεία Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στις 11 π.μ. την Κυριακή 9 Οκτώβρη.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και ο λαός της περιοχής ετοιμάζονται για ακόμη μια φορά να ανοίξουν την αγκαλιά τους και να υποδεχθούν όλους όσοι στέκονται στο πλευρό τους όλο αυτό το διάστημα στον αγώνα που δίνουν. Να δεχθούν απλόχερα την αλληλεγγύη και να πάρουν κουράγιο για να συνεχίσουν στον μακρύ και δύσκολο δρόμο που ακολουθούν εδώ και τρία χρόνια. Να ενώσουν τις φωνές τους με τους συναδέλφους από τη Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια, την Αττική και μια σειρά ακόμη από περιοχές της χώρας και να «ξανανάψουν τη ΛΑΡΚΟ μέσα από νέους αγώνες».

Να σημειώσουμε ότι τα Σωματεία Εργαζομένων, μετά από απόφαση στη συνεδρίαση του Συντονιστικού, είχαν δώσει προθεσμία στα αρμόδια υπουργεία μέχρι την Παρασκευή 7 Οκτώβρη να ορίσουν συναντήσεις, προαναγγέλλοντας δυναμικές παρεμβάσεις. Πληροφορίες υπογραμμίζουν ότι κάτω από την πίεση που ασκήθηκε, υπήρξαν επικοινωνία από την πλευρά της κυβέρνησης και ενημέρωση ότι γίνεται προσπάθεια να κλειστεί συνάντηση με την παρουσία όλων των εμπλεκόμενων υπουργείων.

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας δρομολογεί λεωφορεία για τη Λάρυμνα που θα αναχωρήσουν την Κυριακή 9/10 στις 10 π.μ. από τη γέφυρα των Ψαχνών και στις 10.30 π.μ. από το πάρκο Βούρκου στη Χαλκίδα. Επίσης το ΕΚ Λαμίας δρομολογεί πούλμαν για τις 10 π.μ. από την οδό Στουρνάρα (δημοτικό πάρκινγκ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ