Τετάρτη 12 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη

-- Η ΚΟΒ Δυτικής Καλαμάτας της Τομεακής Επιτροπής Μεσσηνίας πραγματοποιεί σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Καμία αναμονή! Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού, για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής», στις 6 μ.μ. στις Εργατικές Κατοικίες Κ9 (βόρεια του ΚΑΥΚΑ). Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κουφαλάκος, μέλος του Τομεακού Γραφείου Μεσσηνίας.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Κατασκευών Αττικής πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Λαϊκή κατοικία - στέγη: Μια ανάγκη που συμπιέζεται από την πολιτική του κεφαλαίου και των κυβερνήσεων. Υπάρχει διέξοδος;», στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (πλατεία Κάνιγγος, Βερανζέρου 1, 2ος όροφος). Θα μιλήσει ο Νίκος Μπουκουβάλας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

-- Η ΚΟΒ Πάρου πραγματοποιεί εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση με θέμα «1922: Μικρασιατική Καταστροφή, αναζητώντας τις αιτίες», βασισμένη στην αντίστοιχη έκδοση της ΚΕ του Κόμματος, στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα «Αρχίλοχος» στην Παροικιά. Θα μιλήσει ο Αναστάσης Γκίκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ και διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών.

Την Παρασκευή 14 Οκτώβρη

-- Η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα επισκεφτεί στις 9 π.μ. τη Γενική Διεύθυνση Αλιείας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί στις 9 π.μ. το δημαρχείο Νέας Ιωνίας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής, θα επισκεφτεί στις 9.30 π.μ. το αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Κυριακή 16 Οκτώβρη

-- Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιεί εκδήλωση αφιερωμένη στον Γιώργο Φαρσακίδη, στις 11 π.μ. στην αίθουσα Νερού στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Θα γίνουν ομιλίες που θα αναφέρονται στο εικαστικό και λογοτεχνικό έργο, αλλά και στην κοινωνική προσφορά του Γιώργου Φαρσακίδη, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης, όπως ο ίδιος επιθυμούσε, θα σκορπιστεί η τέφρα του στον κόλπο του Θερμαϊκού.

-- Η ΤΟ Σερρών του Κόμματος και το Παράρτημα Σερρών της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ πραγματοποιούν στις 11 π.μ. εκδήλωση τιμής στα μέλη του Μακεδονικού Γραφείου του ΚΚΕ που δολοφονήθηκαν στις 6/10/1941, στην Παλαιοκώμη Σερρών, από τους φασίστες Βούλγαρους κατακτητές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ