Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη

-- Αντιπροσωπεία της Τομεακής Οργάνωσης Χρηματοπιστωτικού Αττικής θα επισκεφτεί στις 10 π.μ. το κεντρικό κατάστημα της «Alpha Bank» στην οδό Πανεπιστημίου και το κτίριο στην οδό Κοραή.

Αύριο Παρασκευή

-- Η Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής, θα επισκεφτεί το κτίριο της CEPAL στη Λ. Συγγρού στις 10 π.μ.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων θα πραγματοποιήσει πολιτική συγκέντρωση - συνεστίαση στο κέντρο «Πορτοκάλι», στο Γεράνι Πλατανιά στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τον Δημήτρη Βακάκη και το συγκρότημά του, ενώ θα χορέψει ο Χορευτικός Σύλλογος «Οι Πελασγοί».

Σάββατο 19 Νοέμβρη

-- Η Τομεακή Οργάνωση Κιλκίς θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την Ιστορία και δράση του ΚΚΕ, από την ίδρυσή του στις 17/11/1918 μέχρι και σήμερα, στις 8 μ.μ. στο cafe «Stretto».

-- Η Τομεακή Οργάνωση Πανεπιστημίων - Ερευνας Αττικής θα πραγματοποιήσει λαϊκό γλέντι στις 9.30 μ.μ. στο εστιατόριο της Φιλοσοφικής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

-- Οι ΚΟΒ Φραντάτου και Κατασκευών στην Ικαρία καλούν στο λαϊκό γλέντι που διοργανώνουν στις 8 μ.μ. στο Μάραθο (αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου).

Κυριακή 20 Νοέμβρη

-- Οι κλαδικές Οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Τώρα με το ΚΚΕ! Ρήγμα στην αντιλαϊκή πολιτική, ανοίγοντας τον δρόμο για καλύτερη ζωή!», στις 6.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο «Παναγιωτόπουλος» του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Θανάσης Χρηστίδης, μέλος της ΚΕ του Κόμματος. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από συνδικαλιστές.

-- Η ΚΟΒ Λυκόβρυσης - Πεύκης καλεί σε εκδήλωση στις 11 π.μ. στην πλατεία «Γκαίτε», στο Ηλιακό Χωριό στην Πεύκη. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ.

-- Οι ΚΟ Γαλατσίου καλούν σε εκδήλωση στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» (Καψάλη 11), με θέμα «Κάτω τα χέρια από το δασόκτημα Βεΐκου!». Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής, και ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, στέλεχος του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γαλατσίου.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών Αττικής και η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτικών Συνοικιών καλούν γονείς και εκπαιδευτικούς σε εκδήλωση στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (ΒΙΟΦΙΑΛ) στο Ιλιον (Πωγωνίου 80 και Ηροδότου), με θέμα τις κατευθύνσεις διδασκαλίας και τα προγράμματα σπουδών στο σχολείο. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ.

-- Οι ΚΟ Μπραχαμίου πραγματοποιούν λαϊκό γλέντι στις 12 μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου (Αργοστολίου 52 - 68, Αγ. Δημήτριος).

-- Οι Οργανώσεις Εμπορίου και Υπηρεσιών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση με νέους εργαζόμενους, στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 110, Αθήνα). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος της ΚΕ για την Εργατική - Συνδικαλιστική Δουλειά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ