Τρίτη 22 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Σε μουσικοθεατρική εκδήλωση καλεί η ΟΓΕ

Μουσικοθεατρική εκδήλωση, βασισμένη στον δίσκο της Εύας Φάμπα «Ρόδο μου κόκκινο», θα παρουσιάσει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας την Κυριακή 27 Νοέμβρη, στις 5 μ.μ., στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα γίνει με προσκλήσεις, οι οποίες διατίθεται από την ΟΓΕ (210 3629460, ogegr@otenet.gr). Η παραλαβή των προσκλήσεων γίνεται από τα γραφεία της ΟΓΕ (Βερανζέρου 1, 4ος όροφος).

Στην παράσταση θα τραγουδήσουν (με αλφαβητική σειρά) οι Βασίλης Γισδάκης, Παρασκευάς Θεοδωράκης, Πολυξένη Καράκογλου, Μαριλίζα Λούντζη, Στέλιος Μαγαλιός, Γιώργος Μαυροειδής, Μανώλης Μητσάκος, Θανάσης Χουλιαράς.

Την ορχήστρα αποτελούν οι μουσικοί Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο), Εύα Φάμπα (κιθάρα), Βασίλης Ραψανιώτης (βιολί), Ευγένιος Μπένσης (τσέλο), Αμαλία Κουντούρη (φλάουτο), Δημήτρης Κουφαλάκος (φαγκότο), Κώστας Σταυρόπουλος (κοντραμπάσο), Φώτης Κόλλιας (κρουστά), Λάζαρος Σαββίδης (μπεντίρ), Μανώλης Μητσάκος (μπουζούκι), Αντζελα Βασιλακοπούλου (μαντολίνο), Γεράσιμος Πολλάτος (κιθάρα), Βασίλης Παρασκευόπουλος (κλαρινέτο).

Οι ενορχηστρώσεις των τραγουδιών έχουν γίνει κυρίως από τον Νεοκλή Νεοφυτίδη αλλά και από την Εύα Φάμπα, τον Νίκο Χαριζάνο και το συγκρότημα «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ».

Τα κείμενα που έχει επιμεληθεί η Εύη Κοντόρα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Λίλα Καφαντάρη και Ελένη Φαλατάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ