Παρασκευή 9 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΒΟΥΛΗ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ

Με τη διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη «Διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια» και τάχα «προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών». Το αίτημα κατέθεσε χτες η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, για να αναδείξει και με αυτόν τον τρόπο στον λαό ότι το εν λόγω νομοθέτημα είναι ένας ακόμα κρίκος στα βαριά δεσμά που χαλκεύουν διαδοχικά οι κυβερνήσεις, η μία μετά την άλλη, στα λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες, για να θωρακίζεται η απρόσκοπτη κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, η εξουσία του κεφαλαίου.

Αυτό επιχείρησαν να κρύψουν άλλωστε κατά τη χτεσινή πρώτη μέρα της συζήτησης οι σκυλοκαβγάδες ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Κυρ. Μητσοτάκης και Αλ. Τσίπρας έστησαν μια άθλια παράσταση, ανταλλάσσοντας «βαρείς» χαρακτηρισμούς και κατηγορώντας ο ένας τον άλλον για το ποιος παρακολουθούσε ποιον, προκειμένου να συγκαλύψουν ότι την ώρα που με το ένα χέρι «βγάζουν τα μαχαίρια», με το άλλο συνεχίζουν κανονικά να συνδιαμορφώνουν από κοινού τον βούρκο του άθλιου θεσμικού πλαισίου, νόμων και Οδηγιών της ΕΕ, συνέχεια του οποίου είναι και το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, που ενισχύει την καταστολή, στήνει στα πέντε μέτρα λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες και θέτει υπό παρακολούθηση τον «εχθρό λαό».

Ταυτόχρονα «έθαψαν» κι αυτήν τη φορά κανονικά τις «συνακροάσεις» - υποκλοπές στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό από το 2016 μέχρι και το 2022, καθότι εκεί αποκαλύπτεται πόσο λερωμένη έχουν όλοι τη φωλιά τους.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ τόνισαν ότι δικλίδα ασφαλείας για τον λαό απέναντι σε ό,τι αντιδραστικό και αντιλαϊκό έρχεται είναι μόνο η πάλη του, ο αγώνας του για να γίνει ο ίδιος πρωταγωνιστής των εξελίξεων, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ και με ενίσχυσή του παντού, και στις ερχόμενες εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ