Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συναυλία αλληλεγγύης στους απεργούς της «Μαλαματίνας»

Την αλληλεγγύη του στους απεργούς της επιχείρησης «Μαλαματίνα», που μετά από 4 μήνες συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στις απολύσεις και για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, εξέφρασε ο λαός της Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή του στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο «Ιβανώφειο», με τη στήριξη πολλών καλλιτεχνών.

Στη συναυλία, την οποία διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων της «Μαλαματίνας», συμμετείχαν οι: Γιώργος Μεράντζας - Γιώργος Καζαντζής, Δημήτρης Ζερβουδάκης, «Βουκολική Διαταραχή», «Αγία Φανφάρα», «Χασούρηδες», Βάσω Βασιλειάδου, De Facto, Γιάννης Μήτσης, Lostre Community, Nowruz και ο Γιώργος Αετόπουλος.

Ο λαός της πόλης, που συμμετείχε, στήριξε υλικά και πολύμορφα τον αγώνα των απεργών και των οικογενειών τους και έστειλε μήνυμα αντίστασης στην επίθεση κυβέρνησης και εργοδοσίας, που συνεχίζεται με τη χρησιμοποίηση των μηχανισμών του κράτους.

Ο απολυμένος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της «Μαλαματίνας» και πρόεδρος της ΠΟΕΕΠ, Γιάννης Φραγγίδης, ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν τον αγώνα των απεργών και τους δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουν, μέχρι τη νίκη!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ