Παρασκευή 16 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 8.30 μ.μ. στο Ηράκλειο πραγματοποιείται μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη,«Αυτές οι καρδιές δεν βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο», στον κινηματοθέατρο «Αστόρια», με τον Βασίλη Λέκκα, τον Τάσο Ψαλλιδάκη και τον Γιώργο Σάλταρη στο πιάνο. Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Αχαΐας και η «Σύγχρονη Εποχή» πραγματοποιούν εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών και Περιχώρων (Φωκαίας 26) στα Προσφυγικά της Πάτρας. Θα μιλήσει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ. Στον χώρο θα λειτουργήσουν βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» και έκθεση αφιερωμένη στη Μικρά Ασία.

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟ Τρίπολης στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, με ομιλητή τον Νίκο Κουτουμάνο, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Εβρου με ομιλήτρια την Βάνα Δινδίνη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Καβάλας οργανώνει σύσκεψη της ΚΟΒ Βόρειων Συνοικιών.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΤΕ Θεσπρωτίας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (Καρκαμίσι) στην Παραμυθιά, με ομιλητή τον Κώστα Κωτσαντή, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 8.30 μ.μ. η ΤΕ Χανίων οργανώνει συναυλία - αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Νωρίτερα, στις 5 μ.μ., στον ίδιο χώρο, θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Συλλόγων ΕΒΕ του ν. Θεσπρωτίας.

-- Στις 6 μ.μ. η ΤΕ Καβάλας στο αμφιθέατρο της Αντιπεριφέρειας οργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Πάλη για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση των γυναικών - ενάντια στη βία, στην εκμετάλλευση και τον ανορθολογισμό». Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος για την Ισοτιμία και τη Χειραφέτηση των Γυναικών.

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟΒ Καλλιτεχνών Ηρακλείου, στο καφέ «Μαρίνα» (Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου). Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ