Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συναντήσεις του ΚΚΕ με Ενώσεις Στρατιωτικών

Κλιμάκια του ΚΚΕ συνεχίζουν τις επισκέψεις σε στρατόπεδα και τις συναντήσεις με Ενώσεις Στρατιωτικών, για ανταλλαγές ευχών με τους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των μονάδων και με τους φαντάρους, αλλά και για συζητήσεις για τα προβλήματα που απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τα μέλη των οικογενειών τους.

Χτες, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ την οποία αποτελούσαν οι Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ, και ο Αντώνης Παπαδόπουλος, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας, πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη του ΔΣ της Ενωσης Στρατιωτικών ΠΕ Πιερίας (ΕΣΠΕΕΠ) Βασίλη Μαυρίδη (πρόεδρο), Παρασκευά Μαυρομάτη (αντιπρόεδρο) και Γιώργο Παρούση (ταμία).

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και η συζήτηση που ακολούθησε ήταν για ζητήματα που απασχολούν τους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, καθώς και τις οικογένειές τους.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ εξέφρασε τη συμπαράστασή της στα δίκαια αιτήματα της Ενωσης, τονίζοντας ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος έχει αναδείξει με εκατοντάδες Ερωτήσεις μέσα στη Βουλή τα προβλήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς επίσης ότι θα συνεχίσει σταθερά να τα αναδεικνύει και να στέκεται δίπλα σε κάθε δίκαιο αίτημα των στελεχών.

Ενημέρωσε επίσης για τις θέσεις του Κόμματος σχετικά με μια σειρά ζητήματα της επικαιρότητας, όπως ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος που μαίνεται στην Ουκρανία, η ακρίβεια, η ενεργειακή φτώχεια και η υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος Υγείας, με πολλές και σοβαρές συνέπειες στη ζωή του λαού.

Οι συναντήσεις με Ενώσεις Στρατιωτικών και οι επισκέψεις σε στρατόπεδα συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες, με το εξής πρόγραμμα:

Σήμερα Τρίτη:

-- Στο Στρατιωτικό Φυλάκιο Διλόφου στο Τριεθνές, στο Στρατόπεδο «Γουμενάκη» στα Ρίζια Εβρου και στο Στρατόπεδο «Αβραμίδη» στην Καβύλη Εβρου, κλιμάκιο αποτελούμενο από τους Ν. Παπαναστάση, βουλευτή του ΚΚΕ, αντισυνταγματάρχη ε.α., Θ. Βαρδαλή, Γ. Πυργελή, μέλη του Γραφείου Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης (ΑΜΘ), και Κ. Ζαλουφλή, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εβρου και δημοτικό σύμβουλο Ορεστιάδας.

-- Στο 558 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (ΜΚ ΤΠ) στο Πρωτοκκλήσι Εβρου, στο Στρατόπεδο «Μηλιδώνη» στο Σουφλί και στο Στρατόπεδο «Δελαγραμμάτικα» στον Προβατώνα Εβρου, κλιμάκιο από τους Γ. Πυργελή και Σ. Μιχαηλίδη, μέλη του ΓΠ ΑΜΘ, Δ. Γιαννούδη, μέλος της ΕΠ ΑΜΘ, και Τ. Φωτιάδη, αντιπλοίαρχο ε.α. ΠΝ.

-- Συνάντηση του Ν. Παπαναστάση με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Εβρου (ΕΣΠΕΕΕ).

Αύριο Τετάρτη:

-- Στο Στρατόπεδο «Αναγνώστου» στον Πέπλο Εβρου και στο Στρατόπεδο «Βογιατζή» στον Καβησό Εβρου, κλιμάκιο από τους Ζ. Λυμπερίδη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, Γ. Πυργελή, Αρ. Κυλίμο, μέλος της ΤΕ Εβρου, και Τ. Φωτιάδη.

-- Συναντήσεις του Ν. Παπαναστάση με τις Ενώσεις Στρατιωτικών ΠΕ Καβάλας και Δράμας.

-- Στο Στρατόπεδο «Ιωάννου» στην Αλεξανδρούπολη και στο Στρατόπεδο «Υπίατρου Κωνσταντίνου Τριανταφυλλίδη», στο Πετροχώρι Ξάνθης, κλιμάκιο αποτελούμενο από τους Ν. Παπαναστάση, Θ. Βαρδαλή, Σ. Μιχαηλίδη και Β. Ευαγγελόπουλο, μέλος του ΓΠ ΑΜΘ και Γραμματέα της ΤΕ Ροδόπης.

Επίσης, στην πόλη της Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Ν. Παπαναστάση με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (ΕΣΠΕΕΞ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ