Τρίτη 10 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκλογοαπολογιστική συνέλευση στον Σύνδεσμο Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας

Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας καλεί τα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 12 Γενάρη, στις 9 π.μ. στην αίθουσα του ΤΕΕ (Νίκης 4, 1ος όροφος, Σύνταγμα). Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί οριστικά την επόμενη Πέμπτη 19 Γενάρη, στον ίδιο τόπο και χρόνο, με όσα μέλη είναι παρόντα.

Για τη συμμετοχή στις εργασίες της συνέλευσης είναι απαραίτητα τα προβλεπόμενα από το άρθρο 11 του καταστατικού του Συνδέσμου (ταυτότητα ή βιβλιάριο ασθενείας, ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο π.χ. δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο κ.λπ.). Νέα μέλη μπορούν να γραφτούν στο Σύνδεσμο μέχρι και τη μέρα της διεξαγωγής της συνέλευσης και να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

«Στις σημερινές συνθήκες, γενικευμένης βάρβαρης αντισυνταξιουχικής - αντιλαϊκής επίθεσης, η ενεργός συμμετοχή όλων μας αποτελεί προϋπόθεση για την ανατροπή της εφαρμοζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής και την ικανοποίηση των διευρυμένων αναγκών μας. Συμμετέχουμε μαζικά και ουσιαστικά στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, ώστε η συζήτηση που θα αναπτυχθεί να είναι γόνιμη και οι αποφάσεις για την επόμενη τριετία να είναι αποτέλεσμα συλλογικών διαδικασιών», σημειώνει ο Σύνδεσμος στην ανακοίνωσή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ