Τρίτη 17 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ούτε σκέψη να σταματήσει το ΚΥ Λαυρίου την 24ωρη λειτουργία!

Συγκέντρωση χτες και νέα παρέμβαση σήμερα στην Υγειονομική Περιφέρεια

Συγκέντρωση στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου πραγματοποιήθηκε χτες, μετά από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου - Ανατ. Αττικής (ΕΚΛΑΑ), στο πλαίσιο τρίωρης στάσης εργασίας (12 μ. έως 3 μ.μ.) που αποφάσισε, απαιτώντας να δοθεί λύση για να συνεχίσει το Κέντρο Υγείας την 24ωρη λειτουργία του.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη 17 Γενάρη θα γίνει και παρέμβαση Σωματείων και φορέων στην αρμόδια Υγειονομική Περιφέρεια.

Το Εργατικό Κέντρο καλεί τον λαό της περιοχής «σε ξεσηκωμό ενάντια στη νέα αρνητική εξέλιξη σε βάρος της υγείας του, με το διαφαινόμενο σταμάτημα της 24ωρης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Λαυρίου».

«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύση. Να μην διανοηθούν καν ότι θα αφήσουμε να σταματήσει η 24ωρη λειτουργία του. Θα βρουν όλο τον λαό μπροστά τους», τονίζει.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Μάης Μέντης, πρόεδρος του ΕΚ Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής και ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου και γγ της ομοσπονδίας Οικοδόμων.

Μίλησε επίσης ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, εκφράζοντας τη συμπαράσταση του Κόμματος στο δίκαιο αίτημα των σωματείων, των φορέων και των κατοίκων της περιοχής.

Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και ο Πέτρος Φιλίππου, δήμαρχος Σαρωνικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ