Τετάρτη 18 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ
Με συλλογικές διαδικασίες καθορίζουν τα επόμενα αγωνιστικά τους βήματα

Με παρακαταθήκη τη μαζική και πετυχημένη σύσκεψη της Κυριακής, το Σωματείο και οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ στο εργοστάσιο της Λάρυμνας προχωρούν σήμερα, Τετάρτη, στις 11 π.μ., σε Γενική Συνέλευση για να καθορίσουν τα επόμενα αγωνιστικά τους βήματα.

Με την παρουσία τους στη σύσκεψη της Κυριακής και στηριγμένοι στην αλληλεγγύη που εκφράστηκε για μια ακόμα φορά από συναδέλφους τους από όλη τη χώρα, οι εργαζόμενοι έστειλαν μήνυμα ότι δεν πρόκειται να συναινέσουν στο έγκλημα της διάλυσης και εκποίησης της ΛΑΡΚΟ, στην ανεργία, στην εξαθλίωση και το μαράζωμα των χωριών τους. Γύρισαν την πλάτη στα προεκλογικά παιχνίδια της κυβέρνησης, η οποία δύο μέρες πριν από τη σύσκεψη διέρρευσε την ανανέωση των συμβάσεων, επιδιώκοντας να αδρανοποιήσει τις αγωνιστικές διεργασίες των Σωματείων. Κατήγγειλαν για μία ακόμη φορά το έγκλημα της κυβέρνησης, που πατώντας πάνω στο έδαφος που διαμόρφωσαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις έβαλε λουκέτο στη ΛΑΡΚΟ και την εκποιεί έναντι πινακίου φακής.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σωματείο και οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Λάρυμνας, όπως και οι συνάδελφοί τους στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ, μέσα από συλλογικές διαδικασίες και αναμένοντας την επίσημη ενημέρωση της κυβέρνησης, εκτιμούν τις εξελίξεις και αποφασίζουν για τη συνέχιση της πάλης τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ