Παρασκευή 3 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Την Κυριακή 5 Φλεβάρη

-- Η Τομεακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών Αττικής πραγματοποιεί στις 10.30 π.μ. εκδήλωση στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», στο Ιλιον, με θέμα «100 χρόνια ΕΣΣΔ: Μια χώρα που δεν υπάρχει πια, μια ζωή που δεν υπάρχει πια ...αλλά συνεχίζει να διδάσκει. Σοσιαλισμός η απάντηση στον 21ο αιώνα!». Θα μιλήσει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το μουσικό συγκρότημα της ΤΟ Δυτ. Συνοικιών.

-- Η ΤΟ Εκπαιδευτικών Αττικής καλεί σε σύσκεψη στις 7 μ.μ. με θέμα «Ποια καλλιτεχνική Παιδεία έχουμε ανάγκη σήμερα;». Θα μιλήσει η Κέλλυ Παπαϊωάννου, μέλος του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής με το Κόμμα στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

-- Η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση - σύσκεψη με καλεσμένους ανθρώπους της Τέχνης και του Πολιτισμού, στις 6.30 μ.μ., στη μουσική σκηνή «Οδός Ονείρων» (Βάλβης 57). Ομιλητές θα είναι ο Νίκος Τέγος, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής, και ο Διονύσης Τσακνής, τραγουδοποιός, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ .


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ