Παρασκευή 3 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αύριο η εκδήλωση για την αντισεισμική προστασία

Ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Σεισμική δραστηριότητα στην Εύβοια. Αμεσα μέτρα αντισεισμικής θωράκισης», οργανώνει η ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, αύριο Σάββατο 4 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ (Αβάντων 50, Χαλκίδα).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Ελευθερία Παπαδημητρίου, καθηγήτρια Σεισμολογίας ΑΠΘ, Βασίλης Καρακώστας, καθηγητής Σεισμολογίας ΑΠΘ, Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας, και Δημήτρης Κουτζής, πολιτικός μηχανικός, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ και μέλος της ΔΕ του ΤΕΕ.

Η πρωτοβουλία της ΚΟ Εύβοιας απευθύνεται πλατιά στους εργαζόμενους, στους γονείς, στους μαθητές, στον λαό και τους φορείς της περιοχής, δίνοντας τη δυνατότητα για αναλυτική και δημόσια ενημέρωση από επιστήμονες καθηγητές Σεισμολογίας.

Για την προετοιμασία της οι ΚΟ της Χαλκίδας και της γύρω περιοχής απευθύνθηκαν σε συλλόγους γονέων, εκπαιδευτικούς, μαθητές, συλλόγους και φορείς της περιοχής καλώντας να παραβρεθούν στην εκδήλωση και να συμβάλουν στην ανάδειξη του ζητήματος και στη διεκδίκηση λήψης άμεσων μέτρων από την κυβέρνηση και την Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ