Σάββατο 18 Φλεβάρη 2023 - Κυριακή 19 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Αφιερώματα στην ΟΚΝΕ και την ΕΠΟΝ

Στις 4/3 στην Καισαριανή με ομιλητή τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ

Εκδήλωση για τα 80 χρόνια της ΕΠΟΝ, με τίτλο «Οι νέοι της ΕΠΟΝ μας δείχνουνε τον δρόμο, βαδίζουμε στα χνάρια τους να αλλάξουμε τον κόσμο», οργανώνει η ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ το Σάββατο 4 Μάρτη, στις 7 μ.μ. στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με αντάρτικα τραγούδια από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

Ακόμα, τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται αφιερώματα στην ΕΠΟΝ και την ΟΚΝΕ από Οργανώσεις της ΚΝΕ. Μεταξύ άλλων:

Το Σάββατο 18 Φλεβάρη:

-- Η ΤΟ Εύβοιας της ΚΝΕ, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας (Φριζή 10, Χαλκίδα). Θα μιλήσει ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

-- Η ΤΟ Μεσσηνίας της ΚΝΕ στις 7 μ.μ., στον πολυχώρο δημιουργίας της ΚΝΕ «"Μικρόβιο" - Γιώργος Βουβαλέας» (πλατεία Οθωνος 10). Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κοσκινάς, Γραμματέας της ΟΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Παρέμβαση θα κάνει ο ιστορικός Θοδωρής Στασινόπουλος, «Για το μπλόκο της Καλαμάτας στις 8 Φλεβάρη του 1944».

Την Κυριακή 19 Φλεβάρη:

-- Η ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα 542 (πτέρυγα πολιτικών μηχανικών), στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Βασιλειάδης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας. Θα χαιρετίσει ο Νίκος Βάγιας, πρόεδρος του κεντρικού Παραρτήματος Θεσσαλονίκης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

-- Οι Οργανώσεις Δράμας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Δράμας. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Βοζίκης, μέλος της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, και ο Νίκος Θ. Γεωργιάδης, διδάκτωρ Ιστορίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ