Πέμπτη 23 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΖΩΗ ΣΕΒΑΣΤΙΔΟΥ
Η ψήφος στο ΚΚΕ, η μόνη ασυμβίβαστη ψήφος

Σεβαστίδου Ζωή, μαθήτρια Β Τάξης του Πειραματικού ΓΕΛ Νεάπολης

RIZOSPASTIS

Σεβαστίδου Ζωή, μαθήτρια Β Τάξης του Πειραματικού ΓΕΛ Νεάπολης
Η Ζωή Σεβαστίδου, μαθήτρια Β' Λυκείου στο Πειραμτικό ΓΕΛ Νεάπολης, μίλησε για την ψήφο που πρέπει να δώσει η νέα γενιά, με το κεφάλι ψηλά, με στήριξη του ΚΚΕ και στον καθημερινό αγώνα και στην κάλπη.

«Στη νεολαία δεν ταιριάζει η αποχή. Οπως δεν απείχαμε από τη διεκδίκηση των αναγκών μας, δεν συμβιβαστήκαμε με τα λίγα, δεν υποχωρήσαμε σε εκβιασμούς και απειλές, έτσι και τώρα, με τη στάση μας και στις εκλογές, στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα. Στηρίζουμε τα δικαιώματα, τις ανάγκες και τα όνειρά μας, γι' αυτό στηρίζουμε το μόνο κόμμα που μάχεται γι' αυτά, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Γιατί είναι η μόνη ψήφος ενάντια στην καταστολή, στην τρομοκρατία και τον αυταρχισμό!

Ολα αυτά τα χρόνια, που οι μαθητές κάνανε δύσκολη τη ζωή της Κεραμέως και έβαλαν εμπόδια στην κυβέρνηση, είχαν στο πλευρό τους την ΚΝΕ και το ΚΚΕ.

Γιατί είναι η μόνη αντιφασιστική ψήφος, έτσι μόνο θα τρώνε "πόρτα" οι φασίστες από τα σχολεία και τις γειτονιές μας.

Γιατί είναι η μόνη ψήφος καταδίκης της σαπίλας της σημερινής κοινωνίας, των φαινομένων βίας και κακοποίησης, έτσι υψώνεται τείχος απέναντι σε όλα αυτά! Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που παλεύει για την απελευθέρωση των γυναικών από κάθε κοινωνική και οικονομική ανισοτιμία, που καταθέτει προτάσεις για την ουσιαστική στήριξη κακοποιημένων παιδιών.

Γιατί είναι ψήφος γνήσιας καταδίκης στους πολέμους των ιμπεριαλιστών. Στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως η νέα γενιά δεν συμφωνεί να σφάζονται παιδιά, να ξεριζώνονται λαοί. Στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πως η νέα γενιά δεν συμφωνεί ούτε με την εμπλοκή της χώρας μας στα επικίνδυνα αυτά για τον λαό σχέδια! (...)

Αρα, τελικά οι χιλιάδες μαθητές που ψάχνουν τι να ψηφίσουν μπορούν και μπροστά στις εκλογές να κάνουν μια πραγματικά πρωτοπόρα επιλογή! Να κάνουν κριτήριο ψήφου τις ανάγκες και τα δικαιώματά τους, να σκεφτούν και να ψηφίσουν ασυμβίβαστα, ανυπότακτα και αγωνιστικά, στηρίζοντας το ΚΚΕ. Να στείλουν ένα βροντερό μήνυμα δυναμώνοντας το ΚΚΕ, ώστε να είναι πιο αδύναμη η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση. Αυτός είναι άλλωστε ο δικός τους φόβος και η δική μας ελπίδα: Χιλιάδες πρώτες κόκκινες ψήφοι που θα κάνουν φασαρία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ